Plan minimum to <3:22:05. Jeżeli to się uda to już będzie ok.Krzysiek_J pisze:Jaki czas planujesz?
Jednakże jeżeli zdrowie pozwoli to chciałbym zmierzyć się z "magiczną" barierą 3h.
Plan minimum to <3:22:05. Jeżeli to się uda to już będzie ok.Krzysiek_J pisze:Jaki czas planujesz?
Oznaczenie poziome, dość wyraźne. Na pierwszych 3-4 kilometrach można je przegapić gdy jest pełno ludzi wokół. Później widać je dobrze.mariusz0259 pisze:Pytanie do biegnących we wcześniejszych edycjach - jak oceniacie oznakowanie kilometrów? Było czytelnie? Oznaczenia poziome, czy też pionowe? Regulamin jest lakoniczny w tym temacie.
Pytam, bo po raz pierwszy planuje wyłączenie autolapa w garminie i ręczne odhaczanie kilometrów. Po filmiku z wczorajszego Orlen WM nic mnie nie zaskoczy. Tam było to tragicznie rozwiązane.
Jak rapował jeden z polskich hip-hop'owców:25myszy pisze:Witam wszystkich, to będzie mój pierwszy w życiu maraton.
Nie ukrywam, że strasznie się boję.
Nigdy nie biegłam takiego dystansu, najwięcej zrobiłam 30 km.
CO to będzie, co to będzie?![]()
Będzie dobrze!25myszy pisze:CO to będzie, co to będzie?![]()
dzieciak elo, do góry głowa, uwierz w to a tak będzieFretka pisze: Będzie dobrze!
Święte słowa.Fretka pisze:Najważniejsze to nawet przez chwilę nie wątpić, że się uda. Pracowałaś na to? Pracowałaś! Przebiegłaś 30 kilometrów i wiesz czym pachnie takie zmęczenie? Wiesz! A na trasie zapowiada się tyle atrakcji, że nie będziesz nawet miała czasu pomyśleć o zmęczeniu przed 35 kilometrem, a potem to już tylko 7km do mety - przecież 7km to przed śniadaniem się łyka zamiast kawy, nie?
Pomimo, że nie będę w Krakowie - to będe trzymał za Ciebie kciuki!25myszy pisze:Witam wszystkich, to będzie mój pierwszy w życiu maraton.
Nie ukrywam, że strasznie się boję.
Nigdy nie biegłam takiego dystansu, najwięcej zrobiłam 30 km.
CO to będzie, co to będzie?![]()
Bardzo dobrze, biegacze z nadwagą-tacy jak ja zostawiają więcej kilogramów na trasiesosik pisze:Wg TEGO prognozy niestety co raz 'cieplejsze' na niedzielę. W tym momencie rano 12 a potem do 25![]()
Oby im się nie sprawdziło i tak z 10-15 stopni było.
sosik pisze:Wg TEGO prognozy niestety co raz 'cieplejsze' na niedzielę. W tym momencie rano 12 a potem do 25![]()
Oby im się nie sprawdziło i tak z 10-15 stopni było.