chce biegac szybciej po prostu :)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w nastepnym miesiacu koncze 20 lat mam 172 cm wzrostu waze 62 kg moje doswiadczenie z bieganiem to w wieku 17 lat trenowalem biegi jakos przez rok ale przestalem bo nie chcialo mi sie, ogolnie jestem sprawny fizycznie i mam potencjal do biegania, ale teraz chce naprawde byc mocniejszy i potrzebuje planu, moje najmocniejsze treningi to owb2 8km tempo 4min na kilometr teraz biegam rowno 7 dni dzisiaj robie 7 trening bo wczoraj mialem przerwe w tym okresie biegam mniej wiecej 10km dziennie tempo okolo 4:55- 5:05 a po bieganiu zwawe przebieszki po 100m 4x na koniec rozciaganie i w chate cisne mam zamiar tak nasuwac do 15-20 maja 5x w tygodniu i oczywiscie treningi na sprawnosc ogolna co mi radzicie jak mam sie dalej rozwijac?, celuje najlepsze wyniki w 3km 5km albo 10km
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja Ci radzę najpierw w ogóle pobiegać jakiś czas, żeby udowodnić nam i przede wszystkim sobie, że po raz kolejny Ci się nie odechce
Dopiero później można będzie radzić i doradzać co i jak robić. Nie ma sensu się teraz rozpisywać skoro zaraz znowu możesz stwierdzić, że Ci się nie chce 
Wytrwałości i systematyczności życzę

Wytrwałości i systematyczności życzę