Orlen chyba nie będzie rozpijałqwert pisze:Witam ,
Mam pytanie związane z organizacją po biegu. Czy organizator przewiduje jakiś poczęstunek, piwo dla uczestników itd ?? Wiemy że na niektórych większych jak i mniejszych lokalnych maratonach można dostać piwo (podobno dobry izotonik ).
Pozdrawiam
ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi
-
Kamel24
- Wyga

- Życiówka na 10k: 49:55
- Życiówka w maratonie: 3:38:52
- Kontakt:
Dla Biegaczy 20% zniżki na szkolenia bhp w Warszawie. Lubię Kamel24 na fb: https://www.facebook.com/Kamel24
-
Przemek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zgłosiłem w formularzu, że chcę koszulkę w rozmiarze M. Nie potrafię zrozumieć dlaczego odbierając pakiet otrzymałem informację, że "ie ma już rozmiaru M"? Dlaczego mam ponosić konsekwencje faktu, że ktoś wcześniej wymieniał swoją koszulkę z większej na mniejszą lub odwrotnie. Koszulka w rozmiarze M była w moim pakiecie, który nabyłem dokonując przelewu. Dlaczego organizator nie zadbał, abym nie czuł się przez niego zignorowany zanim impreza się rozpoczęła?ORLEN Warsaw Marathon pisze:Można podjąć próbę wymiany koszulki przy odbiorze pakietu startowego, ale nie możemy zagwarantować, że uda się ją zamienić.lepkareka pisze:Ale małe koszulki rozmiar L na maraton. Można je wymienić?
Orlen, nie licz na to, że zacznę tankować na Twoich stacjach. Nie robiłem tego dotąd i dalej nie zamierzam.
-
Kamel24
- Wyga

- Kontakt:
A sok do wody gazowanej ma być malinowy czy wiśniowy?MEL. pisze:Mam taką prośbę, aby tym ludziom z Lidla powiedzieć, żeby dali na punkty także wodę gazowaną.
Dla Biegaczy 20% zniżki na szkolenia bhp w Warszawie. Lubię Kamel24 na fb: https://www.facebook.com/Kamel24
-
Kamel24
- Wyga

- Kontakt:
- a nawet dodam, że organizator zamknął dojazd do tych miejsc, które mogłyby być wolne i dostępne.ORLEN Warsaw Marathon pisze:r. cieplowski, z racji, że centrum imprezy odbywa się w centrum miasta, organizator nie zapewnia parkingów.r.cieplowski pisze:Witam. Zwracam sie z pytaniem o miejsca parkingowe w rejonie miasteczka biegowego. Na mapce nie zauważyłem miejsc wyznaczonych dla samochodów zawodników startujących w OWM. Czy takie miejsca są przewidziane? Jeśli tak to gdzie i na ile pojazdów są przewidziane? Pozdrawiam.
-
Kamel24
- Wyga

- Kontakt:
Konkurs jest właśnie po to, żeby auto nie trafiło w przypadkowe ręce-pytania były jak w teleturnieju "1 z 10"Piotr Łobodziński pisze:Ale po co to wszystko z tymi quizami, konkursami? Jak chcecie oddać przypadkowej osobie samochód to nie potrzeba robić żadnych udziwnień. Wystarczy proste losowanie. Wasze zasady rodzę ogromne podejrzenia o ustawieniu wyników tego konkursu z nagrodą główną w postaci Mercedesa. Jeszcze raz zapytam, komu takie zasady maja służyć?
Po drugie: "Po zakończeniu quizu każdy uczestnik otrzyma informację z liczbą zdobytych punktów i osiągniętym czasem. Na podstawie tych wyników wyłonimy zwycięzców, którzy awansują do kolejnego etapu. "
Kolejnym etapem jest bieg, czyli jak nie awansuję to nie mogę wystartować?:)
A może będziecie tacy przebiegli i nie podacie przed godziną 9:30 w niedzielę kto się zakwalifikował po I etapie, aby ludzie pokonywali warszawskie ulice z nadzieją na wygranie Mercedasa?
Rozumiem, że 3 etap planujecie przeprowadzić po godzinie 15:30 21 kwietnia, bo chyba nie wcześniej?
- illus
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 00:38:31
- Życiówka w maratonie: 03:16:35
Mimo mojego ogólnego zachwytu od początku tworzenia się tej imprezy wyłapaliście jednego sporego minusa - mianowicie:
Szkoda, że koszulki mimo wcześniejszej deklaracji nie były przypisane do pakietu na maraton.(a powinny)
Zamawiałem S-kę a odbierając pakiet dostałem informację że zostały tylko L-ki ?
To teraz pytanie, po co było wcześniejsze wybieranie rozmiaru koszulek skoro i tak były brane z ogólnej puli.
koszulka owszem fajna ale jest tak szeroka, że mogę się nią prawie 2x owinąć. Prawdopodobnie nawet na M nie było możliwości wymiany.
Trochę tak nie ten tego
Szkoda, że koszulki mimo wcześniejszej deklaracji nie były przypisane do pakietu na maraton.(a powinny)
Zamawiałem S-kę a odbierając pakiet dostałem informację że zostały tylko L-ki ?
To teraz pytanie, po co było wcześniejsze wybieranie rozmiaru koszulek skoro i tak były brane z ogólnej puli.
koszulka owszem fajna ale jest tak szeroka, że mogę się nią prawie 2x owinąć. Prawdopodobnie nawet na M nie było możliwości wymiany.
Trochę tak nie ten tego
- szy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:19:17
Jak dla mnie strasznie zagmatwane zasady konkursu, mało w tym transparentności. Dlaczego nie można zrobić normalnego losowania? Pomijam już to, że szukam "aplikacji konkursowej" na stronie w poprzez profil i jakoś nie mogę się jej doszukać. Więc Mercedesem do domu nie wrócę 
Mój profil Strava: https://www.strava.com/athletes/43888753
- szy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:19:17
W newsie prasowym mamy "aplikacja konkursowa wraz ze szczegółowym regulaminem będzie aktywna od 15 do 20 kwietnia"
ALE
Zgodnie z regulaminem konkursu dzień dwudziesty kwietnia kończy się o godz. 20:00, więc kto próbuje znaleźć aplikację teraz, jest po przysłowiowych "ptokach" ;]
ALE
Zgodnie z regulaminem konkursu dzień dwudziesty kwietnia kończy się o godz. 20:00, więc kto próbuje znaleźć aplikację teraz, jest po przysłowiowych "ptokach" ;]
Mój profil Strava: https://www.strava.com/athletes/43888753
-
Przemek
- Zaprawiony W Bojach

szy pisze:W newsie prasowym mamy "aplikacja konkursowa wraz ze szczegółowym regulaminem będzie aktywna od 15 do 20 kwietnia"
ALE
Orlen, a może zamienimy się i kiedyś to ja porobię sobie z ciebie jaja?
-
Klimer
- Wyga

gdzie jest jakiś regulamin tego konkursu? moje odpowiedzi (3/10) kwalifikują mnie do najwyżej obejrzenia tego mercedesa, ale zawsze czytam takie pierdoły, ale tego nie mogę znaleźć 
-
Fisherek
- Stary Wyga

Odbierałem 3 pakiety dzisiaj i w dwóch rozmiar koszulek był inny niż deklarowany. Nie było możliwości zamiany ponieważ zabrakło dziś emek damskich i męskichLadyE pisze:troche dziwi mnie ta historia z koszulkami. ja dostalam swoja w zadeklarowanym rozmiarze bez problemu
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

emek damskich to nie było już wczoraj o 12. i tak zadeklarowałam s-kę, więc nie mam pretensji, ale nie wiem po co w zwiazku z tym mnie pytali, dając niby jakiś wybór. na szczęscie s-ka jest ok, ładnie przylegająca 
swoją drogą to na stronie jest tabela z podanymi wymiarami dla poszczególnych rozmiarów, więc teraz lamenty, że za mala sa nie na miejscu. trza sie bylo wymierzyć
a strona faktycznie nieco wolna dziś. i już jadne czemu nie mogę znaleźć tej aplikacji konkursowej. a ona dotyczy tylko mercedesa czy innych nagród też?
swoją drogą to na stronie jest tabela z podanymi wymiarami dla poszczególnych rozmiarów, więc teraz lamenty, że za mala sa nie na miejscu. trza sie bylo wymierzyć
a strona faktycznie nieco wolna dziś. i już jadne czemu nie mogę znaleźć tej aplikacji konkursowej. a ona dotyczy tylko mercedesa czy innych nagród też?