Pawle co ci się wydało takiego obrzydliwego w idei, aby bogaty organizator - Orlen, który organizuje te zawody w celu promocji swojej marki, płacił jednak pacemakerom?Paweł100 pisze:Współczuję takiego obrazu rzeczywistości.zoltar7 pisze:Nikt nic nie daje za darmo.
Pawle mógłbym tu napisać coś uszczypliwego, bo myślałem, że masz to taka złośliwość, ale zajrzałem na twój blog i uważam, że po prostu kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem, albo nie chciałeś zrozumieć.Paweł100 pisze: A na poważnie - Twoje posty w tym temacie robią się coraz bardziej irytujące. Jeśli po pierwszym z nich jeszcze się wydawało, że może rzeczywiście tak troszczysz się o jakość zająców w imprezie, w której sam nie bierzesz udziału, to z każdym następnym dajesz kolejne dowody zwyczajnego czepiactwa.
Wyłącz komputer, załóż buty i idź pobiegać. Wyjdzie na zdrowie Tobie i innym.
A tak swoją drogą, to ja akurat biorę udział w tej imprezie, tylko że w biegu na 10k, za to ty nie bierzesz udziału w tym maratonie, nota bene z tych samych przyczyn co ja

A co do "czepiactwa" to akurat, wręcz odwrotnie, jeśli pierwszy mój post można jeszcze uznać było za zwyczajne czepiactwo, to już kolejne dowodzą tylko troski o zająców w imprezie w której nie biorę udziału.