Chciałem przyponieć że Już tylko 28 dni pozostało do Biegu Papiernika w Kwidzynie. Start 18 maja, czyli w sam raz po naszym półmaratonie, co daje nam 2 tygodnie odpoczynku na regenerację i możemy sobie potruchtać na te 10 km. Na liście startowej ponad 1000 zawodników w tym nasza spora liczna grupka z Akademii Biegania Grudziądz. Jeżeli ktoś się jeszcze nie zdecydował pobiec w naszych barwach to zróbcie to. Podajcie tylko pełna nazwę, bo na liście jest też AB z Gdańska i Sopotu. Na chwile obecną nasza drużyna liczy 18 biegaczy w tym dwa rodzynki, ale myślę, że jeszcze jakieś dziewczyny się od nas zapiszą. Będą mi potrzebne wasze daty urodzenia, więc podajcie mi je na sobotnim spotkaniu lub najbliższych treningach a najlepiej mailowo na nasz adres akademiabiegania@wp.pl Czas na zgłoszenie drużyny mamy do 10 maja. Trzeba będzie przemyśleć jak przewieź taką ekipę na miejsce. Możemy wynająć busa lub całą ekipą pojechać wesołym pociągiem albo na kilka samochodów to uzgodnimy jeszcze na treningu lub forum. Tak, więc AB górą.