CZĘSTOCHOWA - ul. Dąbrowskiego 58/64. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49 z hakiem
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za info, nabyłem już fona z androidem w okazyjnej cenie 85zł i już pare Watt'ów wygenerowałem :Dmarioola pisze:trening możesz zrealizować offline, natomiast sama synchronizacja wymaga połączenia telefonu z internetem np. przez domową sieć bezprzewodową. Przeglądałam aplikacje i nie widziałam tam możliwości zgrania treningów na PC.
Co do telefonów z andkiem to chyba nie ma urządzeń bez WiFi
Inna bajka, że program zlicza energię w cały świat. Dowiedziałem się w Fortum, że pracują nad poprawą błędów.
Biegam bo Lubię
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49 z hakiem
Gratulacje również dla trenerów
Biegam bo Lubię
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Od wczoraj tzn. 27 kwietnia, rozpoczął się konkurs organizowany w ramach akcji Honorowy Dawca Energii Fortum. Będzie on trwał do 5 maja. Nagrodzone zostaną osoby (w obu kategoriach kobieta i mężczyzna), które w czasie trwania konkursu: przebiegną najwięcej kilometrów oraz będą biegać w najrówniejszym tempie (wygra ta osoba, która każdy kilometr - minimum 5 na jednym treningu, przebiegnie w takim samym tempie jak następny; brane pod uwagę będzie tempo z calego tygodnia). Zwycięzcy otrzymają gadżety akcji HDEF, w tym m.in etui na ramię, w które można włożyć smartfona i wygodnie z nim biegać, a także oficjalną koszulkę BiegamBoLubię 2013! Będzie to pierwsza szansa za zdobycie koszulki BbL w tym roku