Trasa biegu na 10 km jest podana na stronie http://www.orlenmarathon.pl/ w zakładce "trasy i mapy". Jeśli chodzi o profil trasy - można sugerować się profilem trasy maratonu :)bogdanos pisze:a jest gdzieś profil trasy na 10 km?
ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Informacje o uczestnikach można znaleźć na przykład tu: http://www.orlenmarathon.pl/node/109 i tu: http://www.orlenmarathon.pl/node/157wojtekwydmuch pisze:Odbiegając trochę od losowania i nagród.
Jest gdzieś opublikowana elita, która pobiegnie w orlenie?
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Z uwagi na rozległy charakter wydarzenia, Organizator nie przewiduje parkingów dla publiczności oraz zawodników. Prosimy korzystać ze środków komunikacji publicznej. Do 19.04 (piątek) obowiązują dotychczasowe zasady ruchu drogowego.r.cieplowski pisze:Witam. Zwracam sie z pytaniem o miejsca parkingowe w rejonie miasteczka biegowego. Na mapce nie zauważyłem miejsc wyznaczonych dla samochodów zawodników startujących w OWM. Czy takie miejsca są przewidziane? Jeśli tak to gdzie i na ile pojazdów są przewidziane? Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
To ten nasz narodowy Stadion Narodowy nie ma parkingów ? Nie będą udostępnione ? Czyz nie po to robi się start/metę w takim miejscu aby skorzystać z infrastruktury ?
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
nie pacemakerów i nie jest udostępniona lista startujących na zbliżony wynik, więc nie ma możliwości przygotowania taktycznie do bieguORLEN Warsaw Marathon pisze:Barcel, nie przewidujemy takowych.barcel pisze:a nie ma pacemakerów na 2:20?

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52:53
Witam,
z powodu kontuzji nie biegnę maraton. Czy ramach tej opłaty można oficjalnie wystartować w 10 km i mieć podane wyniki na ten dystans. Ktoś coś wie co zrobić?
dzięki
z powodu kontuzji nie biegnę maraton. Czy ramach tej opłaty można oficjalnie wystartować w 10 km i mieć podane wyniki na ten dystans. Ktoś coś wie co zrobić?
dzięki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:43:30
- Życiówka w maratonie: 03:53:00
Witam. Mam pytanie dotyczace dojazdu w rejon startu. Czy w dniu OMW kolejka nr KM1 będzie funkcjonowała normalnie? Czy bedzi mozliwosć dojechania kolejką na stację Warszawa Stadion? 

- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Fajnie, że kasiasty Orlen jest sponsorem, bo świetne nagrody przyciągają najlepszych Polaków, udział jest relatywnie tani itp. ale jak zwykle musi być druga strona medalu
Na 21 kwietnia Międzyzwiązkowy Komitet Protestacyjno-Strajkowy w PKN Orlen planuje zorganizowanie w Warszawie pikiety pracowników płockiego koncernu i spółek zależnych. Pikieta ma się odbyć w trakcie Orlen Warsaw Maraton.
...pikieta ma rozpocząć się 21 kwietnia około godz. 11 w pobliżu trybun i miejsca, gdzie będą wręczane medale Orlen Warsaw Maraton.
Krzysiek
-
- Stary Wyga
Duzo tych wpadek ma Orlen
dzisiejszy mail do mnie i kilku moich znajomych...
sporo tych wpadek, ale mimo wszystko mam nadzieję że impreza orlenowska zostanie na dłużej w kalendarzu

Tylko się nie czepiajcie, że sugerowałem się zdjęciem, a nie regulaminemSzanowni Zawodnicy,
W chwili, gdy na stronie internetowej www.orlenmarathon.pl rejestrowali się Państwo na bieg na 10 km, na stronie widniała błędna grafika pakietu startowego dotycząca tego dystansu.
Grafika zawierała czapkę z daszkiem, która nie jest przewidziana w pakiecie standard. Bardzo przepraszamy za ten błąd

sporo tych wpadek, ale mimo wszystko mam nadzieję że impreza orlenowska zostanie na dłużej w kalendarzu
-
- Wyga
Czy na pasta party, otwarcie maratonu i występ artystyczny wstęp jest otwarty dla wszystkich czy tylko dla uczestników biegu? (nie mam na myśli korzystania z pasta party, ale sam wstęp np. osoby towarzyszącej)
- harti
- Zaprawiony W Bojach
a ja mam pytanie do kogoś z organizatorów..
czy http://orlenmarathon.pl/live-tracking będzie działało na iPhonie?
ciężko łazić po mieście z laptopem
czy http://orlenmarathon.pl/live-tracking będzie działało na iPhonie?
ciężko łazić po mieście z laptopem
-
- Dyskutant
Pytania sa różne - niepotarzają się, wiec wpisywanie czegokolwiek nie ma sensu. Ja wypełniałem na 42 z ktoś inny na 10 i mieliśmy rózne pytania. Część z nich jest "dziwna" np. ile jest stacji Bliska albo gdzie ma siedzibę Orlen.pejot pisze: to może ktoś zarzuci pytanka na forum... ?![]()
Życze powodzenia i szkoda, że organizoator to losowanie merca tak słabo zorganizował.
5 km 00:22:32 (Grand Prix Pionek 13.10.2013), półmaraton 01:58:57 (8 Półmaraton Warszawski 2013) maraton 04:13:37 (35 MARATON WARSZAWSKI 2013)
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Saper, jak już pisaliśmy Organizator nie zapewnia miejsc parkingowych. W biegach startuje 26 tysięcy biegaczy, nie jesteśmy w stanie zapewnić miejsc parkingowych dla takiej liczby uczestników.saper pisze:To ten nasz narodowy Stadion Narodowy nie ma parkingów ? Nie będą udostępnione ? Czyz nie po to robi się start/metę w takim miejscu aby skorzystać z infrastruktury ?
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Barcel, nie taki jest nasz zamiar. Listy startowe będą udostępnione dzisiaj. Zachęcamy do zadawania pytań na naszym fanpage'u oraz na forach, a na pewno uda się zebrać grupę osób biegnących na podobne czasy :)barcel pisze:nie pacemakerów i nie jest udostępniona lista startujących na zbliżony wynik, więc nie ma możliwości przygotowania taktycznie do biegu :-( słabo to wygląda, można się poczuć biegaczem "nieistotnej kategorii" dla organizatora ;-(ORLEN Warsaw Marathon pisze:Barcel, nie przewidujemy takowych.barcel pisze:a nie ma pacemakerów na 2:20?