Podjade z Twoją koszulką ale biegać nie będe.... pojade jednak na piątkę do Augusta popołudniu...maromaroPL pisze:Będziesz jutro na tym BBLu?

Moderator: infernal
Podjade z Twoją koszulką ale biegać nie będe.... pojade jednak na piątkę do Augusta popołudniu...maromaroPL pisze:Będziesz jutro na tym BBLu?
Nooooo ...po kontuzji w maratonie we wrześniu powrót do poziomu 40 minut na 10km zajął mi.....eeeee....7 miesiecyszymon_szym pisze:Planowanie z takim wyprzedzeniem to wróżenie z fusów. Dobrze podejść do tego ze spokojem, bo jeszcze, nie daj Boże, będziesz gotów martwić się wynikiem na poziomie 40'![]()
Chwila przerwy od biegania zrobi Ci bardzo dobrze w dłuższej perspektywie. A po przerwie do wcześniejszej formy wraca się bardzo szybko
7 miesięcy, ale za to jak szybko minęło; fajny biegNooooo ...po kontuzji w maratonie we wrześniu powrót do poziomu 40 minut na 10km zajął mi.....eeeee....7 miesiecy
Nie do końca się zgodze.Jesteś duży szybszy jak wtedy.Teraz 39 minut złamiesz bez problemu,a wtedy te 40 minut to Krynicka dycha...trza odjąć z minute,żeby wynik był adekwatnymar_jas pisze:Nooooo ...po kontuzji w maratonie we wrześniu powrót do poziomu 40 minut na 10km zajął mi.....eeeee....7 miesiecyszymon_szym pisze:Planowanie z takim wyprzedzeniem to wróżenie z fusów. Dobrze podejść do tego ze spokojem, bo jeszcze, nie daj Boże, będziesz gotów martwić się wynikiem na poziomie 40'![]()
Chwila przerwy od biegania zrobi Ci bardzo dobrze w dłuższej perspektywie. A po przerwie do wcześniejszej formy wraca się bardzo szybko
W Krynicy byłem zajechany po biegach na milę w piątek nie nie zrobiłem 40 minut ( 40:08 miałem) tydzień później pobiegłem w Tychach na zupełnym luzie 39:59Krzychu M pisze:Nie do końca się zgodze.Jesteś duży szybszy jak wtedy.Teraz 39 minut złamiesz bez problemu,a wtedy te 40 minut to Krynicka dycha...trza odjąć z minute,żeby wynik był adekwatnymar_jas pisze:Nooooo ...po kontuzji w maratonie we wrześniu powrót do poziomu 40 minut na 10km zajął mi.....eeeee....7 miesiecyszymon_szym pisze:Planowanie z takim wyprzedzeniem to wróżenie z fusów. Dobrze podejść do tego ze spokojem, bo jeszcze, nie daj Boże, będziesz gotów martwić się wynikiem na poziomie 40'![]()
Kalkulator na bieganie.pl pokazuje 40:40....i na tyle sie czuje, tym bardziej że Bieg Korfantego łatwy nie jest...ale oczywiście zawalczę o 40 minut..a co.....mihumor pisze:Jak z takiej piątki nie ma 40 na dychę to ja nie wiem, moim zdaniem bez problemu powinna wychodzić