Czy trenujecie jeszcze coś oprócz biegania
- THUNDERMAN
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja obecnie ograniczam się do biegania, czasami pływanie.
LIVE TO RUN, RUN TO LIVE!
-
- Rozgrzewający Się
biegać zacząłem niedawno.. ale za to regularnie...
3 (4) razy w tygodniu.. narazie tak po 30-45 minut
oprócz tego siatkówka (moja pasja życiowa jeśli chodzi o sport) - staram się jak najczęściej, ale ostatnio ciężko zebrać ekipę..
ponadto rowerek... mocnym tempem w miarę długo.. albo długie wycieczki rowerowe...
ale bieganie to jest to:))
3 (4) razy w tygodniu.. narazie tak po 30-45 minut
oprócz tego siatkówka (moja pasja życiowa jeśli chodzi o sport) - staram się jak najczęściej, ale ostatnio ciężko zebrać ekipę..
ponadto rowerek... mocnym tempem w miarę długo.. albo długie wycieczki rowerowe...
ale bieganie to jest to:))
Łukasz (KOWALLL) Kowalski
-
- Rozgrzewający Się
hej,Ja oprócz regularnego biegania, cwicze:) ale tylko czasami .Pozatym czasami uda mi sie wyjsc na basen z dziecmi.Rower w okresie letnim. Poztym duzo chodzę (TAKA PRACA) .Wiem cos na temat braku czasu doBrzE Cie rozumiem ale w moim przypadku ciesze sie ,ze regularnie biegam okolo50min.
POZDROWIENIA I POWODZENIA
POZDROWIENIA I POWODZENIA
-
- Zaprawiony W Bojach
Trenowałam kilka lat :DStoyan pisze:Ja poza bieganiem jak tylko kończy się zima sporo jeżdżę na rowerze, bo oszczędzam w ten sposób na biletach .
I chodzę na basen (jak mam za co).
Chciałbym w końcu poważnie trenować Aikido, kiedyś już niecały rok trenowałem, ale teraz nie mam funduszy niestety
Ah, moje marzenie :DStoyan pisze: A poza tym to polecam tańce irlandzkie! Dwa dni temu byłem na koncercie Carrantuohill - polskiej kapeli wspaniale grającej muzykę irlandzką - i powiem Wam, że wróciłem wyczerpany jak po jakimś maratonie Może to i nie jest sport, ale i tak wymaga nielada konycji więc chyba zapiszę się na kurs...
Teraz tylko biegam (trochę pompek i brzuszków w domu, ale tego nie liczę) ale od września myślę o tańcu irlandzkim właśnie .... no i jeszcze fantazjuje o jeździe konnej, ale pewnie nie będzie mnie stać
-
- Dyskutant
pływanie 2-3 razy
bieganie 2-3 razy (dopiero zaczynam)
bieganie 2-3 razy (dopiero zaczynam)