Praca GPS, aplikacja endomondo.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękirunek pisze:W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
Wydaje się to proste i logiczne ale sprawdzałem przed chwilą i .... 'nieprawidłowy email lub hasło' (chociaż takie mam w smartfonie na 100%).
Macie jeszcze jakiś pomysł ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:56 min
- Życiówka w maratonie: 3.15:46
Na 100 % źle wprowadzasz dane.W-I-L-U pisze:Dziękirunek pisze:W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
Wydaje się to proste i logiczne ale sprawdzałem przed chwilą i .... 'nieprawidłowy email lub hasło' (chociaż takie mam w smartfonie na 100%).
Macie jeszcze jakiś pomysł ?
1. zaloguj się na stronie www, moze logujesz się prze FB, a tam masz inny adres emailowy?
2. Jeśli już jesteś zalogowany albo kiedyś się zalogowałeś to dane zostały już wysłane i endo już ich nie wyśle ponownie. O ile pamiętam to endomondo nie ma ponownego wysłania danych jako opcji.
Pozdrawiam
T
TomB
HM 1:27:04
M 3:15:46
HM 1:27:04
M 3:15:46
- michal_k
- Rozgrzewający Się
Witam,
Po przebiegnięciu 35 minuty, wyłączają mi się wszystkie komunikaty dźwiękowe z endo
Od kilku dni dopiero pokonałem tą barierę czasową i za każdym razem po przekroczeniu tego czasu endomondo przestaje paplać, natomiast do 35 minuty wszystko jest ok.
Spotkał się może ktoś z czymś takim ?
pozdrawiam
Po przebiegnięciu 35 minuty, wyłączają mi się wszystkie komunikaty dźwiękowe z endo

Od kilku dni dopiero pokonałem tą barierę czasową i za każdym razem po przekroczeniu tego czasu endomondo przestaje paplać, natomiast do 35 minuty wszystko jest ok.
Spotkał się może ktoś z czymś takim ?
pozdrawiam
Endomondo [--LINK--]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:52
Wiele problemów z komunikatami sprawia SVOX powrócenie do klasycznego syntezatora android poprawia sytuację.
-
- Rozgrzewający Się
A do czego w ogóle używacie w praktyce komunikatów dźwiękowych ?
Trzeba mieć Premium ?
Mój jedyny komunikat to: five, four, three, two, one ... gooooo
Trzeba mieć Premium ?
Mój jedyny komunikat to: five, four, three, two, one ... gooooo

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:52
Po ostatnich poprawkach w programie występują problemy z komunikatami. Większość tych kwestii rozwiązuje ustawienie syntezatora na klasyczny. 1,2,3...5 go! a potem brak czegokolwiek na trasie to też przypadłość ostatnich wersji. Załączenie klasycznego syntezatora powinno pomóc, aby otrzymywać pełne komunikaty podczas biegu.
-
- Rozgrzewający Się
Jako początkujący wykorzystuję komunikaty głosowe podczas treningu wg planu na 10 tyg., tzn. dokupiłem moduł trening interwałowy i dostaje informacje typu "8 minut średnia intensywność" (co dla mnie będzie w tym przypadku 8 minutami biegu). Nie muszę patrzećna telefon/stoper, bądź domyślać się ile przebiegłem, tylko dostaje komunikat, bardzo mi się to przydaje.
- michal_k
- Rozgrzewający Się
Potwierdzam, po przejściu na standardowy syntezator wszystko działa jak powinno, dziękiDamianS pisze:Wiele problemów z komunikatami sprawia SVOX powrócenie do klasycznego syntezatora android poprawia sytuację.

pozdrawiam, Michał
Endomondo [--LINK--]