Praca GPS, aplikacja endomondo.

runek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
PKO
W-I-L-U
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

runek pisze:W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
Dzięki
Wydaje się to proste i logiczne ale sprawdzałem przed chwilą i .... 'nieprawidłowy email lub hasło' (chociaż takie mam w smartfonie na 100%).
Macie jeszcze jakiś pomysł ?
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

W-I-L-U pisze:
runek pisze:W telefonie w endomondo wciskasz strzałeczkę obok napisu endomondo, rozwija ci się menu, gdzie na końcu masz ustawienia. Tam widoczny jest email, którego musisz użyć podczas logowania się na stronie endomondo w komputerze.
Dzięki
Wydaje się to proste i logiczne ale sprawdzałem przed chwilą i .... 'nieprawidłowy email lub hasło' (chociaż takie mam w smartfonie na 100%).
Macie jeszcze jakiś pomysł ?
Na 100 % źle wprowadzasz dane.

1. zaloguj się na stronie www, moze logujesz się prze FB, a tam masz inny adres emailowy?
2. Jeśli już jesteś zalogowany albo kiedyś się zalogowałeś to dane zostały już wysłane i endo już ich nie wyśle ponownie. O ile pamiętam to endomondo nie ma ponownego wysłania danych jako opcji.

Pozdrawiam

T
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
W-I-L-U
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Już wszystko jest OK :usmiech:

Dzięki wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
michal_k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,

Po przebiegnięciu 35 minuty, wyłączają mi się wszystkie komunikaty dźwiękowe z endo :lalala:
Od kilku dni dopiero pokonałem tą barierę czasową i za każdym razem po przekroczeniu tego czasu endomondo przestaje paplać, natomiast do 35 minuty wszystko jest ok.

Spotkał się może ktoś z czymś takim ?

pozdrawiam
Endomondo [--LINK--]
DamianS
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:52

Nieprzeczytany post

Wiele problemów z komunikatami sprawia SVOX powrócenie do klasycznego syntezatora android poprawia sytuację.
W-I-L-U
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A do czego w ogóle używacie w praktyce komunikatów dźwiękowych ?
Trzeba mieć Premium ?
Mój jedyny komunikat to: five, four, three, two, one ... gooooo :hejhej:
DamianS
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:52

Nieprzeczytany post

Po ostatnich poprawkach w programie występują problemy z komunikatami. Większość tych kwestii rozwiązuje ustawienie syntezatora na klasyczny. 1,2,3...5 go! a potem brak czegokolwiek na trasie to też przypadłość ostatnich wersji. Załączenie klasycznego syntezatora powinno pomóc, aby otrzymywać pełne komunikaty podczas biegu.
runek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jako początkujący wykorzystuję komunikaty głosowe podczas treningu wg planu na 10 tyg., tzn. dokupiłem moduł trening interwałowy i dostaje informacje typu "8 minut średnia intensywność" (co dla mnie będzie w tym przypadku 8 minutami biegu). Nie muszę patrzećna telefon/stoper, bądź domyślać się ile przebiegłem, tylko dostaje komunikat, bardzo mi się to przydaje.
Awatar użytkownika
michal_k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

DamianS pisze:Wiele problemów z komunikatami sprawia SVOX powrócenie do klasycznego syntezatora android poprawia sytuację.
Potwierdzam, po przejściu na standardowy syntezator wszystko działa jak powinno, dzięki :)

pozdrawiam, Michał
Endomondo [--LINK--]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ