Niech bieganie.pl robi jakiś konkurs
Komentarz do artykułu Justyna Kowalczyk wystartuje w ORLEN Warsaw Marathon!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Za Ciężka na 33min :P Będzie 34-36!
Robimy zakłady!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Czas Adasia moze też szacujmy..albo ich wspólnySylw3g pisze:Za Ciężka na 33min :P Będzie 34-36!
Niech bieganie.pl robi jakiś konkursRobimy zakłady!
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Lepiej zgadujmy ile minut i sekund Justyna złoi Adama.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Na pewno złoi
Adam pewnie pobiegnie sobie dla jaj, bo przecież już długo siedzi w aucie i wiele by nie pobiegł, więc po co dawać innym temat do gadania - ja bym przynajmniej tak myślał na jego miejscu.
Natomiast Justyna...
Jakiś czas temu, w ramach wstępnych przygotowań do sezonu pobiegła chyba jakiś tam bieg górski, czyli ma zacięcie i co najważniejsze jest w treningu
Oj jestem bardzo ciekaw co pokaże na trasie 
Natomiast Justyna...
-
miniozam
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P
Z tego co się orientuję to skoczkowie też chyba coś biegają w swoich treningach... : ) myślę że Adaś zrobić 45 - 50 minut. Justyna myślę że pobiegnie na luzie i wykręci 40 minut.
( :
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

To maszmyślę że Adaś zrobić 45 - 50 minut. Justyna myślę że pobiegnie na luzie i wykręci 40 minut.
Johaug i Bjorgen w biegu na 3km
Nie ma co porównywać wyniku Johaug, bo to inna kategoria wagowa, ale do Marit już jak najbardziej
- harti
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
już nie rób z Pudziana takiej łamagi.. on podobno trochę biega(ł)tombzd74 pisze: Jeszcze dajcie Pudziana na 3,3 km:)
T
2 cytaty z wywiadów z nim:
- Od razu zatrudniłem najlepszych specjalistów od przygotowania kondycyjnego - wspomina. - Zacząłem od pedałowania na rowerze. Chodziło o prawidłowe przygotowanie organizmu. Po trzech tygodniach pedałowania stopniowo dokładali mi bieganie. Trwało to około 3 miesięcy. Rok temu po przetruchtaniu kilometra siadałem na ziemi siny ze zmęczenia. Teraz spokojnie przebiegam 10 km w czasie poniżej 50 minut.
Kiedyś, biegając, zdychałem po paru kilometrach. Mówili, że byłem najsilniejszym mężczyzną na ziemi, a ja padałem bez sił. Jak słyszałem o kimś, kto ukończył maraton, to dla mnie to było jakieś science-fiction, coś niewyobrażalnego.
A teraz?
Przebiegłbym półmaraton w dwie godziny! Cały czas szybki trucht, bez podchodzenia. Kto wie, może jeszcze jakiś czas potrenuję i ludzie przeczytają za jakiś czas, że „Pudzian” ukończył cały maraton (śmiech).
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 15:37 przez harti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

Około 34min jak pobiegnie na serio
(Jeszcze dochodzi kwestia roztrenowania, tak że widełki 34-36min
)
Oj, przekonaniem Justyny do startu Orlen zyskał w moich oczach
Oj, przekonaniem Justyny do startu Orlen zyskał w moich oczach
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
nie da się ukryć, to jest dopiero gratka!
bardzo bym chciała zobaczyć, ile minut wykręca Justyna, jak biegnie 'na poważnie' - ale myślę niestety, że ona po prostu ma się tam pokazać i przetruchta sobie spokojnie tę dyszkę. gdyby pocisnęła, to jestem pewna, że wielu z Was by zbieralo szczeki z podlogi :D zwlaszcza ci, ktorzy sadza, ze Justyne stac tylko na ~40 minut i ze jest za ciezka (???!!!) zeby zapierniczac
bardzo bym chciała zobaczyć, ile minut wykręca Justyna, jak biegnie 'na poważnie' - ale myślę niestety, że ona po prostu ma się tam pokazać i przetruchta sobie spokojnie tę dyszkę. gdyby pocisnęła, to jestem pewna, że wielu z Was by zbieralo szczeki z podlogi :D zwlaszcza ci, ktorzy sadza, ze Justyne stac tylko na ~40 minut i ze jest za ciezka (???!!!) zeby zapierniczac
-
Kshysiek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Żeby wyobrazić sobie co by była w stanie nabiegać J.Kowalczyk, można zerknąć na wyniki jej koleżanki Pauliny Maciuszek, która startowała m.in. w Maratonie Gorce i wygrywała damską klasyfikację w cuglach.
napieraj.pl