Buty na wiosnę-lato - coś z nowości

Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ano nie :) nic nie pokrecilem - energy boost robi adidas i dziwi mnie ich dostepnosc w outlecie biorac pod uwage ze jest to w tym momencie topowy produkt tej marki,ktora wklada mase pieniedzy w jego promocje - reklama w kazdej gazecie/tv itd. Taki outlet blisko mnie,w ktorym takze jest sklep firmowy adidasa oferuje starsze modele, na pewno nie tegoroczne. Z kolei seria 33 to asics i na wspomniane przeze mnie modele intersport ma wylacznosc - przynajmniej tak wynika z reklamy asicsa . Moze pokracznie napisalem wczesniej :)
PKO
krisprince
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mi z nowości chodzi po głowie nowy model Mizuno wave rider 16. W miarę niska waga i podobno dobra amortyzacja. Po najbliższych zawodach chyba się na nie przesiądę bo planuje ostre i długie treningi do jesiennego maratonu i dobra amortyzacja mi jest potrzebna.
Modeno
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W PL ciężko kupic te Mizuno w kolorze niebieskim:(
O takie:

Kod: Zaznacz cały

http://www.runningwarehouse.com/descpageMRS-MRD16M1.html
A też mam chęć na nie, prócz tego rozważam Asics GEL-Excel 33.
pajer1
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:45:47
Życiówka w maratonie: 04:25:04

Nieprzeczytany post

A ja po długich poszukiwaniach optymalnych butów kupiłem niedawno Adidas Supernova Glide 5 za okazyjną cenę 300zł (galeria Rzeszów).
Moja waga 83 kg wzrost 180. Neutralna stopa. Po pierwszych treningach naprawdę super się w nich biega.
Modeno
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Po przejrzeniu ofert Mizuno Wave Rider 16 wywnioskowałem, że kolor niebieski jest przeznaczony na rynek amerykański... Co za niefart. Jak sie przełamać do biegania w żóltych butach?:(
krisprince
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tez mi sie nie podobal ten zolty jaskrawy kolor w mizuno, ale pokochalem go po pierwszym treningu :). Przesiadlem sie z asicsow excel 33 i moja stopa teraz wie co to znaczy lekkie bieganie. Asics 45 i mizuno 44,5 maja identyczna dlugosc wkladki ale mizuno ma wiecej miejsca dla palcow a tego mi brakowalo.
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mungo pisze:Z kolei seria 33 to asics i na wspomniane przeze mnie modele intersport ma wylacznosc - przynajmniej tak wynika z reklamy asicsa .
Niezupełnie. Można je kupić np. w go sporcie. Volty 33 2 kosztują 429 jeśli dobrze pamiętam.

Co do outletu asicsa w Ursusie, no to... jest to outlet. Sprzedają tam to, co asicsowi nie sprzedało się w zeszłym roku. Np. volty 33 też można kupić, ale serii 1 (zupełnie inne buty jak dla mnie) za bodajże 219 czy coś koło tego.

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ