Komentarz do artykułu PUMA zaprasza na stoisko podczas 6 Półmaratonu Poznańskiego

benektorun
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 33:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kampania prowadzona jest w 17 sklepach specjalistycznych na terenie całej Polski i wydaje mi się, że nie jest to mała liczba.

Dodatkowo niektóre produkty biegowe można dostać w naszych sklepach partnerskich na terenie całej Polski. Mamy 33 takie sklepy.

Razem 50 sklepów w Polsce.

PUMA Running to nie tylko kolekcja FAAS ale również inne kolekcje. W sklepach w galeriach można zakupić dwie kolorystyki FAAS 300 męskie, FAAS 500 męski oraz FAAS 300 damski. Wybór może być większy w niektórych sklepach.

Dodatkowo obecni jesteśmy na największych imprezach biegowych w Polsce (półmaraton warszawski, półmaraton Poznański, ORLEN maraton, Cracovia maraton) ze swoim stoiskiem.

Lista sklepów znajduje się w linku poniżej:
https://www.puma.com/running/news/natur ... e-marathon

Konkurs prowadzony jest oddzielnie w sklepach specjalistycznych oraz oddzielnie w sklepach partnerskich PUMA. Zatem szanse wygranej są większe i zapewniam, że nikomu z nas nie zależy na "kolesiostwie" w podobnych konkursach, których jako firma prowadzimy rocznie bardzo dużo.

Obecnie w swojej ofercie biegowej na rok 2013 mamy ok 500 różnych produktów i ciągle staramy się by była ona coraz lepiej dostępna w sklepach na terenie całej Polski.

Jeśli ktoś chciałby porozmawiać o rzeczach związanych z moją firmą zapraszam na stoisko w Poznaniu.

Piotr Bętkowski
PKO
olekpp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A moim zdaniem słabo sie puma stara oj słabo. Ja wiem, że pewnie puma nie widzi sensu w dostępności swoich produktów w mniejszych miastach jednak jak dla mnie to jest troszkę skucha. Środki na reklamę wyłożone ale co z tego jak ja nie mogę Wam tej kampanii pomóc sfinansować ... Naprawdę się nawet trochę starałem by sobie kupić te buty ale nie zamierzam się przy tym spocić, jednak wolę to zrobić biegnąc. Z braku laku dobry .... NB ....

Swoją drogą szkoda, że zepsuliście zapiętek pięćsetek.
Awatar użytkownika
javai
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:49:29

Nieprzeczytany post

A modelu Mobium nie mieli - a moje stopy miały ochotę je pomacać.
Po co ja biegam?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ