Sprzedam nowiutkie, nie używane altra the one:
http://www.runningwarehouse.com/descpag ... TONM1.html
Kupiłem za małe. Rozmiar niby 10,5 ale faktycznie wkładka ma 28 cm czyli 10 i są dla mnie niestety o te pół numeru za małe.
Waga jednego buta 239 gram.
Sprzedam altra the one
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
333 - chciałbym uratować to co zapłaciłem za buty i stracić tylko na przesyłce z usa.
Jakby co to będę na expo i na połówce w Poznaniu. Zresztą Rokietnica i Skórzewo to nie tak daleko od siebie gdybyś chciał przymierzyć.
Jakby co to będę na expo i na połówce w Poznaniu. Zresztą Rokietnica i Skórzewo to nie tak daleko od siebie gdybyś chciał przymierzyć.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Skórzewo - Rokietnica => rzut beretem
Paputy wyglądają smakowo i pewnie tak samo smakowo się w nich biega. Niemniej jednak nie ukrywam, że na aż taki wydatek mnie w tej chwili nie stać :/ Kruca bomba.
Pozostaje mi zatem obejść się smakiem. Ale będę czuwał, a nuż nikt chętny się nie znajdzie a na mnie jaka manna spadnie
Do zobaczenia na expo i połówce.
Paputy wyglądają smakowo i pewnie tak samo smakowo się w nich biega. Niemniej jednak nie ukrywam, że na aż taki wydatek mnie w tej chwili nie stać :/ Kruca bomba.
Pozostaje mi zatem obejść się smakiem. Ale będę czuwał, a nuż nikt chętny się nie znajdzie a na mnie jaka manna spadnie
Do zobaczenia na expo i połówce.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu