towarzysz do biegania

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

elena
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, szukam towarzysza do biegania. warszawa,brodno. dopiero zaczynam swoją przygode z
bieganiem
New Balance but biegowy
swann9090
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dd
Ostatnio zmieniony 25 maja 2022, 10:58 przez swann9090, łącznie zmieniany 1 raz.
Sylvii
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zaczynam przygodę z bieganiem i szukam towarzyszki. Mieszkam na warszawskim Tarchominie.
Awatar użytkownika
Cintra
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 54:41

Nieprzeczytany post

Sylviia, lokalizacyjnie jak najbardziej odpowiadałyby mi wspólne biegi (choć zwykle wybieram się na drugą stronę do Lasku Bielańskiego lub na Kępę Potocką), także, jeśli jesteś zainteresowana, możemy spróbować wspólnie. Dystans i tempo mogę dostosować (jakoś dziwnie to słowo brzmi w przypadku mocnej indywidualistki ;)), ale biegam wyłącznie po miękkim, nie wiem czy Tarchomin dysponuje takimi ścieżkami... Ew. bardziej na południe Kanałek Żerański.
Obrazek

BLOG

KOMENTARZE

"Confront your enemies, avoid them when you can."
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

A ten Wrocław to gdzie konkretnie ?
ja biegam po wałach przy Odrze - mosty Warszawskie do Kochanowskiego potem kolo Hotelu Gem i dalej przed akademikiem znów na wał i przez ogródki do domu
w sumie mam koleżankę z którą biegam ale jak ci trasa pasuje to zapraszamy (na priva daj znać)
(tempo 6:15/km - cała trasa ma 9,4km - w niedzielę wydłużam o kółko "między mostami")
oszin
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

[/quote]
elena pisze:Witam, szukam towarzysza do biegania. warszawa,brodno. dopiero zaczynam swoją przygode z
bieganiem
witam,ja też dopiero zaczynam i również szukam towarzyki może się jakoś umówimy?
Anetta
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, ja również zaczynam i szukam osoby do towarzystwa z Świętochłowic okolice Centrum
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Anetta pisze:Witam, ja również zaczynam i szukam osoby do towarzystwa z Świętochłowic okolice Centrum
ja myślę, że taki wątek byłby bardziej pomocny, gdyby szukający/szukająca towarzysza/towarzyszki załączał do swojej prośby zdjęcie :hahaha: :hahaha: :hahaha: Przyznam szczerze, że na pewno wątek zrobiłby furorę:)
m78
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Też szukam towarzyszki albo towarzysza do biegania. Warszawa, Bródno, Park Bródnowski.
Chcę zacząć biegać, jestem absolutnie zielona i pewnie w słabej formie, więc długie treningi są nie dla mnie. Liczę na wyrozumiałość. ;)

Czekam na wiadomość. ;)
ODPOWIEDZ