jaka mp3?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Po 2 miesiącach użytkowania moge polecić Scandisc Sansa Clip +. Do biegania i na siłownie nadaje się idealnie. Nie sprawdzałem w deszczu ale pot mu nie szkodzi, tak samo wstrząsy.
- ZbigniewX
- Wyga
Ja ze swojej strony mogę NIE polecić polecanego(masło maślane) na forum mp3store Cowona E2 .
Czas działania do 10 godzin oznacza że w trochę zimniejsze dni bateria realnie starcza na 2, góra trzy wyjscia, maks kilka godzin.
Po wgraniu softu istnieje już możliwość przełączania się pomiędzy folderami jednakże po włączeniu losowego odtwarzania nie pozostaje w jednym tylko leci po całości mieszając wszystko cokolwiek mamy wgrane, brakuje blokady przycisków. Same przyciski są małe, nie różnią się praktycznie między sobą i w rękawiczkach lub w ciemności obsługa sprawia problemy.
To nie jest mp3 dla uprawiających sport.
Czas działania do 10 godzin oznacza że w trochę zimniejsze dni bateria realnie starcza na 2, góra trzy wyjscia, maks kilka godzin.
Po wgraniu softu istnieje już możliwość przełączania się pomiędzy folderami jednakże po włączeniu losowego odtwarzania nie pozostaje w jednym tylko leci po całości mieszając wszystko cokolwiek mamy wgrane, brakuje blokady przycisków. Same przyciski są małe, nie różnią się praktycznie między sobą i w rękawiczkach lub w ciemności obsługa sprawia problemy.
To nie jest mp3 dla uprawiających sport.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
-
- Rozgrzewający Się
ja słucham muzyki na takie normalnej, w kieszeni nie czuję :D
-
- Rozgrzewający Się
ja słucham muzyki w zależności jaki mam akurat nastrój lubię głównie trochę ostrzejszą muzkę
Zamów najlepszego dj na wesele warszawa na swoje wesele
-
- Rozgrzewający Się
ja polecam grundiga, bo mam i jest fajny ... a konkretnie taki model: MP3 Grundig MPaxx 940 4GB ... Do tego widziałem na okazje.info , ze ma całkiem ok cenę - od 90 zl ... (tylko oczywiście zależy w jakim się sklepie kupi
)

- roksana18
- Rozgrzewający Się
do biegania polecam mp3 apple shuffle, bardzo mały odtwarzacz z klamrą, wiec mozna go przypiac do ubrania
a co do muzyki, to kazdy ma swój gust, ja lubie cos rytmicznego, narzucam sobie w ten sposób tempo 

Zapraszam na: www.biuro-serwis.pl/ 

-
- Rozgrzewający Się
Pentagram Mini P 5104. Mam i polecam. Jest baardzo malutki i leciutki. Prosty.
http://www.youtube.com/watch?v=zud6DnwwKMc
http://www.youtube.com/watch?v=zud6DnwwKMc
Wszelkie piękno rodzi się w bólu.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
niszcze mp3 potwornie;
creative zen stone wytrzymał mi dwa lata, potem w ciągu 1,5 roku załatwiłem 3 różne modele, z których sansa clip był najlepszy i znowu dorwałem najstarszego zen stona i jest super. najwytrzymalsza mp3 jaką widziałe, można ją poląc prysznicem, rzucić o ziemię, trzymać w mokrych ciuchach itp.
wadą jest kiepsa nawigacja, bo to jest model bez żadnych wyświetlaczy
creative zen stone wytrzymał mi dwa lata, potem w ciągu 1,5 roku załatwiłem 3 różne modele, z których sansa clip był najlepszy i znowu dorwałem najstarszego zen stona i jest super. najwytrzymalsza mp3 jaką widziałe, można ją poląc prysznicem, rzucić o ziemię, trzymać w mokrych ciuchach itp.
wadą jest kiepsa nawigacja, bo to jest model bez żadnych wyświetlaczy
Krzysiek
- kasiachwi
- Rozgrzewający Się
a ja biegam w słuchawkach z wbudowaną pamięcią wewnętrzną, więc nie mam problemu z kabelkiem czy wielkością mp3, kupiłam w chinach przez e-baya z acałe 44 zł z przesyłką
nie wypadają nawet jak jest mokro
wprawdzie dwa miesiące do mnie "dżonką " płyneły, ale warto było czekać - bardzo polecam http://www.ebay.com/itm/Creative-InEar- ... 0563860384
podaje przykładowy link, nie jest to dokładnie ten sprzedawca od którego kupowałam,ale mam taki sam model
p.s. użytkuję je już ok 1,5 roku i pomimo że tanie i chińskie nic złego z nimi sie nie dzieje

podaje przykładowy link, nie jest to dokładnie ten sprzedawca od którego kupowałam,ale mam taki sam model
p.s. użytkuję je już ok 1,5 roku i pomimo że tanie i chińskie nic złego z nimi sie nie dzieje
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
miałem tylko jedno podejście do mp3 apple kilka lat temu, ale myślałem że mnie szlag trafi. Powiedźcie, czy w dalszym ciągu tak jest, że pliki wgrywa się tylko poprzez specjalny program, który wcześniej przerabia mp3 na jakiś apple'owski format?
- Adam Ko.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:15
- Życiówka w maratonie: 3:58:51
- Kontakt:
Teraz biegam z iPodem shuffle i jest ok. Wadą jest błędne informowanie o wyczerpywaniu się baterii na mrozie - wracam do domu - informacja, że bateria wyczerpana, a już po godzinie, że 50%, ale to podejrzewam normalne zachowanie przy ujemnych temperaturach.
Wcześniej testowałem też podobnego z wyglądu no-name'a i wiem, jakie funkcje odtwarzać powinien mieć do wygodnego użytkowania - przeskakiwanie po katalogach + zapamiętywanie ustawień. Badziew, który posiadałem po każdym wyłączeniu zaczynał z głośnością na full i od pierwszej piosenki (alfabetycznie).
Wcześniej testowałem też podobnego z wyglądu no-name'a i wiem, jakie funkcje odtwarzać powinien mieć do wygodnego użytkowania - przeskakiwanie po katalogach + zapamiętywanie ustawień. Badziew, który posiadałem po każdym wyłączeniu zaczynał z głośnością na full i od pierwszej piosenki (alfabetycznie).
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461
Blog treningowy

Blog treningowy