Jakie wrażenia po półmaratonie Warszawskim 2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
malvina-pe.pl
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:46:40
Życiówka w maratonie: 03:55:47
Kontakt:

Nieprzeczytany post

[quote="Adam Klein"]To dobry wynik.
Tu masz zestaw 18 tygodniowych Planów Treningowych do maratonu:
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=274&id=4629

Link, który podałeś, nie prowadzi do konkretnych planów treningowych. Chodziło Ci o tę stronę: http://www.bieganie.pl/?cat=19 ??? Jeśli tak, który plan do maratonu polecasz?
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

prowadzi, prowadzi...
w tabeli, pod nagłówkiem "plany" są linki
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
tdk67
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0h58m23s
Życiówka w maratonie: 4h39m51s

Nieprzeczytany post

harti pisze:a ja mam jeszcze jedną małą uwagę do organizatorów..
prosiłbym na przyszłość o bardziej męskie kolory pamiątkowej koszulki..
maraton 2011 - fajna, szara koszulka..
półmaraton 2012- granatowa, też OK
maraton 2012 - czerwona... mało męski kolor, mi przydaje się tylko jako pamiątka, ew. do spania
półmaraton 2013 - intensywny zielony, kobietom się podoba, facetom.. może niektórym.. dla mnie nie do noszenia..

kiedyś jeśli dobrze pamiętam (2011) koszulki były w dwóch wersjach kolorystycznych, damskich i męskich.. czy nie można do tego wrócić?
A ja myślałam, że mam zieloną koszulkę, bo przydzielono mnie do "zielonej" strefy startu :hejhej:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tdk67 pisze:
harti pisze:a ja mam jeszcze jedną małą uwagę do organizatorów..
prosiłbym na przyszłość o bardziej męskie kolory pamiątkowej koszulki..
maraton 2011 - fajna, szara koszulka..
półmaraton 2012- granatowa, też OK
maraton 2012 - czerwona... mało męski kolor, mi przydaje się tylko jako pamiątka, ew. do spania
półmaraton 2013 - intensywny zielony, kobietom się podoba, facetom.. może niektórym.. dla mnie nie do noszenia..

kiedyś jeśli dobrze pamiętam (2011) koszulki były w dwóch wersjach kolorystycznych, damskich i męskich.. czy nie można do tego wrócić?
A ja myślałam, że mam zieloną koszulkę, bo przydzielono mnie do "zielonej" strefy startu :hejhej:

Każdy miał zieloną :) Ale moim zdaniem to bardzo dobrze, że koszulki nie były czarne ani przede wszystkim białe. Ile można mieć takich samych koszulek :) Ja jak najbardziej jestem za kolorowymi koszulkami. Czarnych mam całe multum, a białych nie cierpię ze względu na ich "tendencję do przyciągania niezmywalnych plam"...
szybki123
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dla mnie trochę gorzej bo dostałem koszulkę damską a jakby były 2 różne kolory to nie byłoby prawa żeby się pomylić
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moja relacja i kilka zdań o półmaratonie :)

http://biegamblog.wordpress.com/2013/03 ... iego-2013/
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
tdk67
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0h58m23s
Życiówka w maratonie: 4h39m51s

Nieprzeczytany post

szybki123 pisze:dla mnie trochę gorzej bo dostałem koszulkę damską a jakby były 2 różne kolory to nie byłoby prawa żeby się pomylić
Nie narzekaj: na ostatnim Biegu Niepodległości w Warszawie wszystkie panie dostały męskie koszulki. Organizator nie wpadł na pomysł, żeby zamówić też damskie. Podobno rok temu też, ale wtedy nie startowałam.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tdk67 pisze:
szybki123 pisze:dla mnie trochę gorzej bo dostałem koszulkę damską a jakby były 2 różne kolory to nie byłoby prawa żeby się pomylić
Nie narzekaj: na ostatnim Biegu Niepodległości w Warszawie wszystkie panie dostały męskie koszulki. Organizator nie wpadł na pomysł, żeby zamówić też damskie. Podobno rok temu też, ale wtedy nie startowałam.
Powiem Ci, że to nie odosobniony przypadek. Generalnie w większości zawodów, w których brałem udział, były tylko męskie koszulki. Fajnie, że to się zmienia, ale na chwilę obecną jeszcze bardzo często się zdarza, że Panie dostają koszulki męskie.
szybki123
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

tdk67 pisze:

no fajnie tylko ja dostałem rozmiar kobiecy i nie mogę jej w ogóle założyć,raz spróbowałem i wystarczy Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Norman_PL
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

kiepsko,nie byłem na nich ale w 9 półmaratonie zabiorę udział :hejhej:
Siema! Kliknij **Lubię To** Na FanPage http://www.facebook.com/portal.Bieganie
ljar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Co do koszulek - mi się projekt podobał, jakoś słaba. Tylko wkurza mnie, że ktoś napisał "Półmaraton Warszawski" po arabsku błędnie (pismo arabskie jest od prawej do lewej, łączone - napisano od lewej do prawej rozłącznie - strasznie to słabe, gdzie korekta!?)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ljar pisze:Co do koszulek - mi się projekt podobał, jakoś słaba. Tylko wkurza mnie, że ktoś napisał "Półmaraton Warszawski" po arabsku błędnie (pismo arabskie jest od prawej do lewej, łączone - napisano od lewej do prawej rozłącznie - strasznie to słabe, gdzie korekta!?)
Jeżeli ktoś zna arabski to faktycznie słabo może to wyglądać. Jeśli jest faktycznie tak jak napisałeś to organizator się nie popisał - założył, zresztą słusznie, że 99,99% ludzi i tak nie zwróci na to uwagi.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ