Na 2 tygodnie przed startem, w Warszawie też miało być ponad 10 na plusiePlatini76 pisze:Gdzie znajdę profil trasy HM?
Przy okazji: według aktualnej prognozy pogody 7 kwietnia w Poznaniu będzie +15C
VI POZnań Półmaraton
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
-
jono
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, niestety ja także nie mam możliwości wzięcia udziału w VI POZnań Półmaraton, więc jestem zmuszony sprzedać swój pakiet startowy. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam
-
Mar.co
- Zaprawiony W Bojach

Rozmawiałem dzisiaj z kumplem odpowiedzialnym za organizacje połówki. Toiki mają być przy każdym punkcie żywieniowym i na start/meta (jak dla mnie bardzo duży plus). Pakiety do odbioru nie w biurze na Malcie ale na Arenie w zupełnie innym miejscu Poznania. Poza tym szatnie i prysznice ogólnodostepne dla uczestników.
-
misthunt3r
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ja zamawiam 7-8 stopni i brak wiatru
Do zobaczenia na starcie!
-
grzesiekxd
- Rozgrzewający Się

Nie mogę biec w półmaratonie ktoś chętny do odkupienia możliwości udziału 1 pakiet startowy? tel 794 165 139
-
SirM
- Wyga

- Życiówka na 10k: 44:57
- Życiówka w maratonie: 03:29:31
To nie jest dobry pomysł. Regeneracji krwi + dojrzewanie krwinek to w sumie jakieś 3-5 dni.jarekwronki pisze: 4 pytanie do osob co oddawaja krew i biegaja..chce oddac krew ( bo madry majster nie chce dac wolnego ) w piatek a w niedziele polmaraton..czy mi to nie zaszkodzi??
21km , szczególnie w zakładanych czasie to spore obciążenie dla organizmu.
Oczywiście organizm reaguje indywidualnie, ale jak czytałem rożne "testy" biegajacych osób po oddaniu, to musisz liczyć się z tym, ze w pewnym momencie organizm odetnie energię.
Ja co prawda długo oddaje, ale zawsze po oddaniu krwi, conajmniej dwa dni jestem bez dużego wysiłku.
Jeżeli koniecznie musisz już kombinować to zobacz czy nie wezmą cię na oddanie płytek krwi, zajmie ci to ze 2h, w tym 45 minut oddawania, ale wyfiltruja sobie tylko płytki a resztę oddadzą.
-
eresanto
- Rozgrzewający Się

Witajcie,
Z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z półmaratonu poznańskiego 7 kwietnia br. Jeśli ktoś jest chętny na udział, a z powodu limitów nie może się zarejestrować, chętnie odstępie nr startowy z całym pakietem. Cena organizatora - 60 zł.
tel. 505 748 709
pozdr,
Z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z półmaratonu poznańskiego 7 kwietnia br. Jeśli ktoś jest chętny na udział, a z powodu limitów nie może się zarejestrować, chętnie odstępie nr startowy z całym pakietem. Cena organizatora - 60 zł.
tel. 505 748 709
pozdr,
-
mdj
- Wyga

Jako, że myślę czy jednak nie pobiec na 2h, mam pytanie do tych, którzy mieli okazję biec za pacemakerami - jak w Poznaniu rozkładają czas? Na początku biegną mocniej żeby zaoszczędzić na koniec? Obawiam się, że jeśli na początku wystrzela po 5:30 to mogę nie dać rady 
Do biegania nakłonił mnie mój synek.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
A dokładnie to - Powinni i z reguły tak jest, że biegną równym tempem od startu do metyPlatini76 pisze:Biegną równym tempem od startu do mety.