Seria 33 Asics

Ittos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich na Forum
Mam zamiar kupić moje pierwsze buty. Po wizytach w wielu sklepach moją uwagę przykuły właśnie te Asicsy. Bardzo fajnie leżą mi na stopach. Nadadzą się dla poczatkującego jak ja? Na forum jakoś niewiele można przeczytać na ich temat. Może jakis użytkownik tych butów się wypowie?

Wydają się ciekawe, producent pisze na stronie, że umożliwiają bieganie naturalne, które większość na tym Forum chwali. A przy tym zapewnieją (chyba) w miarę ok amortyzację. Nie będą dla mnie za "twarde"?

Na nodze miałem Excel33, Volt33, Changer33. I właśnie sie zastanawiam głównie nad tymi drugimi.

20 lat, 181 cm wzrostu, 79 kg wagi. Biegam prawie wyłącznie na asflalcie, może latem trochę więcej zacznę w terenie.

Pozdro
PKO
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

też się nad nimi zastanawiałem. Największy problem jest taki, że kupisz je chyba tylko w inter sport.
Ittos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Volty tak, a resztę można spokojnie kupić gdzie indziej i pewnie trochę taniej. :P

Ogolnie bardzo podobają mi sie butki, tylko fajnie by było jakby jakis właściciel coś o tych butach napisał. Strasznie cicho o nich na Forum.

Z tego co zauwazyłem wszystkie mają dość podobną podeszwę.

Tak więc czekamy na kogoś. :)
krisprince
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jestem posiadaczem modelu excel 33. Nie mam duzego doswiadczenia z butami, przesiadlem sie na nie z asicsow cumulusow i problemow nie bylo zadnych. Biegalo sie lepiej, bylo czuc duza amortyzacje mimo iz jest to model treningowo startowy. Jedno co mnie zaskoczylo to ze juz sie skonczyly po okolo 800 km. Stopy mnie bola jak bym nie mial zadnej amortyzacji.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ