Problem z Endo - znikające treningi

Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

Witam,

po ostatniej aktualizacji coś u mnie się spierniczyło. Używam Samsung Galaxy Ace. Po treningu zapis jest widoczny ale później znika. Wygląda na to że muszę natychmiast po treningu przesyłać zapis na serwer. Kiedy wcisnę historia w telefonie nie pokazuje mi tego ostatniego treningu za to jest komunikat "nie można połaczyć sięz Endomondo" dawniej żeby zobaczyć ostatnie trening nie musiałem się łączyć z serwerem, przecież jest w telefonie. Odinstalowałem, zainstalowałem i znów to samo. Cholera mnie bierze :wrr:
Ktoś ma(miał) podobne kłopoty?
PKO
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

u mnie po ostatniej aktualizacji nie da się używać wcale tego programu...cały czas błędy lub wyłączanie całkowite , a dodatkowo "klawisz" powrotu nie wrzuca aplikacji w tło tylko ją wyłącza-czego nie było wcześniej . Czekam na poprawki a tymczasowo Navime :)
sunsets
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57.40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Po ostatniej aktualizacji, Endomondo co prawda chodzi wolniej ale chodzi. Wyraźnie program zżera zasoby (mam Xperię Tipo). Zostało czekać na update.
Co do treningów, miałem wiele razy tak, że nie miałem połączenia ze stroną Endomondo ale u mnie to akurat była kwestia neta w telefonie. Gdy próbowałem przesyłać przez domowe Wifi..program łączył sie bez problemu.
Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ