KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
-
- Wyga
Tak zajęcia w ta sobotę się odbędą , serdecznie zapraszamy.
Przed biegiem warto wzmocnić się pożywnym świątecznym barszczem z jajkiem . Jak mawia Tomek Pawlusek najsłynniejsza świętokrzyska zalewajka będzie smakowała wyśmienicie , szef kuchni Odyssey Hottel Wellness SPA w Kielcach notabene biegacz , maratończyk będzie gotował i zdradzał swoje przepisy na zajęciach BiegamboLubię - w sobotę 30 marca o 9:30 na stadionie lekkoatletycznym ul Boczna 15. Wstęp na zajęcia wolny, bezpłatny jak co tydzień !!
Zapraszamy trenerzy Iwona Różycka , Szymon Garycki oraz koordynator Bartłomiej Kozłowski.
Zabierzcie ze sobą ugotowane jajka , jakieś naczynia na barszczyk))
Do zobaczenia))
Przed biegiem warto wzmocnić się pożywnym świątecznym barszczem z jajkiem . Jak mawia Tomek Pawlusek najsłynniejsza świętokrzyska zalewajka będzie smakowała wyśmienicie , szef kuchni Odyssey Hottel Wellness SPA w Kielcach notabene biegacz , maratończyk będzie gotował i zdradzał swoje przepisy na zajęciach BiegamboLubię - w sobotę 30 marca o 9:30 na stadionie lekkoatletycznym ul Boczna 15. Wstęp na zajęcia wolny, bezpłatny jak co tydzień !!
Zapraszamy trenerzy Iwona Różycka , Szymon Garycki oraz koordynator Bartłomiej Kozłowski.
Zabierzcie ze sobą ugotowane jajka , jakieś naczynia na barszczyk))
Do zobaczenia))
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mam pytanko .Czy mógłby ktoś polecić jakiegoś dobrego fizjoterapeute z Kielc lub okolic ?
dziękuje
ps sorki ,że odbiegłem od tematu ,ale nie wiem gdzie się zapytać ,a głód biegania ogromny
dziękuje
ps sorki ,że odbiegłem od tematu ,ale nie wiem gdzie się zapytać ,a głód biegania ogromny
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
- piotrn2gi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:52:13
- Życiówka w maratonie: brak
....też akurat zjechalem do Kielc, choć to inny rok, a pytanie ciągle aktualne. Czy jutro - 02.05.2015 - są w Kielcach jakieś zawody lub zabawy biegowe?mavcias pisze:Czy w sobotę (27 kwietnia) odbędą się zajęcia? Akurat przyjeżdżam do Kielc na długi weekend i chciałbym spróbować swoich sił
Piotr N2gi