Bieganie Lidl od 2013.04.02
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Będę polować na Nike Revolution. A Galloway w bardoz korzystnej cenie, ja zapłaciłam dychę więcej kilka miesięcy temu.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:33
- Życiówka w maratonie: 3:49:58
Te buty nawet nie wyglądają źle, tylko rozmiarówka jakaś mała.
Ja niestety mam kopytko 39-39,5, mogę spróbować na 40 zapolować, ale może być za mała
Ja niestety mam kopytko 39-39,5, mogę spróbować na 40 zapolować, ale może być za mała

- Zaprawiony W Bojach
No to jest niestety minus. Ale zawsze możesz kupić męskie 

Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:33
- Życiówka w maratonie: 3:49:58
Męskie zaczynają się od 42 (według ich gazetki) - jestem w niszy rynkowej widać
I tak się pewnie we wtorek wybiorę i popatrzę, co tam do koszy wrzucą.

I tak się pewnie we wtorek wybiorę i popatrzę, co tam do koszy wrzucą.
- Zaprawiony W Bojach
O kurde
No to nic tylko jechać i poprzymierzać, sprawdzić rozmiarówkę jak wychodzi itd.

Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli koszulki w rozmiarze M (mniejszych nie sprzedają) znów będą na mnie wisieć niczym wór pokutny, to do kolejnych gazetek Lidla nie zajrzęArriba pisze:sprawdzić rozmiarówkę jak wychodzi itd.

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
pewnie będą bo zarówno Lidl jak i Tchibo zawsze mają mega zawyżoną rozmiarówkę. Dla mnie oferta obu sklepów odpada chociaż najmniejszy nie jestem 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Paweł100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 49:42
Jeśli ktoś przymierza się do kupna butów, zapraszam do przeczytania:
Nike Dart 9
Nike Dart 9
-
- Rozgrzewający Się
Zamierzam jutro wybrać się po te buty. Będą to moje pierwsze buty do bieganie i w sumie jak śniegu stopnieją to zaczynam biegać.
Jak wygląda kwestia rozmiarów? Bo tutaj w bucie to chyba jest standardowa rozmiarówka i 42 to będą te same 42?
Jeszcze pytanie odnośnie samych zakupów. Jak szybko znika asortyment? Zrywać się na 7 przed Lidla?
Jak wygląda kwestia rozmiarów? Bo tutaj w bucie to chyba jest standardowa rozmiarówka i 42 to będą te same 42?
Jeszcze pytanie odnośnie samych zakupów. Jak szybko znika asortyment? Zrywać się na 7 przed Lidla?
- tregon
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:21
- Życiówka w maratonie: 3:54:30
byłem i ja i....
otóż biegając w Nike nr 44 myślałem że inne Nike 44 też będą dobre - psikus - potrzebne by były 46
jeśli chodzi o model Revolution, to wg mnie jakaś stara seria, bo jak założyłem na nogę, nawet te mniejsze, to pod śródstopiem bardzo mało amortyzacji .... poszedłem potem do Deichmana - Revolutiony po 199, ale wyglądały jakby seria tegoroczna i co najważniejsze - pod stopą bardziej miękko - tak samo w ucisku palcem na podeszwę od środka ...
czyli - chyba dorwali gdzieś końcówkę serii z lat ubiegłych ... w sumie nie kupiłem, ale nie odradzam, bo zawsze to lepsze takie buty, niż jakieś nieznane z napisem "running" - jak tak załatwiłem kolana ... z uwagi na minimalną amortyzację i tak buty nie dla mnie (te z Deichmana lepsze)
otóż biegając w Nike nr 44 myślałem że inne Nike 44 też będą dobre - psikus - potrzebne by były 46
jeśli chodzi o model Revolution, to wg mnie jakaś stara seria, bo jak założyłem na nogę, nawet te mniejsze, to pod śródstopiem bardzo mało amortyzacji .... poszedłem potem do Deichmana - Revolutiony po 199, ale wyglądały jakby seria tegoroczna i co najważniejsze - pod stopą bardziej miękko - tak samo w ucisku palcem na podeszwę od środka ...
czyli - chyba dorwali gdzieś końcówkę serii z lat ubiegłych ... w sumie nie kupiłem, ale nie odradzam, bo zawsze to lepsze takie buty, niż jakieś nieznane z napisem "running" - jak tak załatwiłem kolana ... z uwagi na minimalną amortyzację i tak buty nie dla mnie (te z Deichmana lepsze)
mój blog biegowy
komentarze do bloga
nigdy nie jest a późno, aby postawić pierwszy krok do przodu ...
10 km -> 09.09.2012 r. - Lublin - 48:21
półmaraton -> 18.08.2012 r. - Krasnystaw - 1:52:05
maraton -> 08.06.2013r. - Lublin - 3:54:30
komentarze do bloga
nigdy nie jest a późno, aby postawić pierwszy krok do przodu ...
10 km -> 09.09.2012 r. - Lublin - 48:21
półmaraton -> 18.08.2012 r. - Krasnystaw - 1:52:05
maraton -> 08.06.2013r. - Lublin - 3:54:30
- biegaczka.com.pl
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:48
- Życiówka w maratonie: 03:58:44