No i stuknelo moje pierwsze 60 min
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kochani wlasnie wrocilam z mojego pierwszego w zyciu 60 min biegania. Wszystkim ktorzy mnie tu wspierali, trzymali kciuki i dopingowali WIELKIE SERDECZNE PODZIEKOWANIA. Bez Was, bez tej strony i tego forum wiem ze odpuscilabym sobie bieganie pewnie bardzo szybko. A przy skladanych publicznie zobowiazaniach treningowych ciezko sie wycofac. Poza tym dzieki wiadomosciom to przeczytanym nie zdazylam zrobic sobie krzywdy, przetrenowac sie czy nabawic kontuzji. Moja wiara we wlasne sily znowu podskoczyla. Ciesze sie ze moge Wam o tym wszytskim tu nabazgrac mam nadzieje ze kiedy to przeczytacie przypomnicie sobie Wasze pierwsze 60 min :D
gg 46090
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje, i dalej bedziemy Cie wspierac!
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Hej Rudzik! No to teraz jesteś już biegaczką . Gratulacje
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Tego to najstarsi Indianie nie wiedzą
A tak poważnie, to trochę się nad tym zastanawiałam, ale ciągle jestem cienka, i jeszcze do tego tej jesieni ciągle jakieś infekcje łapię.
Jakby co to dam znać
A tak poważnie, to trochę się nad tym zastanawiałam, ale ciągle jestem cienka, i jeszcze do tego tej jesieni ciągle jakieś infekcje łapię.
Jakby co to dam znać
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- raner
- Zaprawiony W Bojach
SUPER !!!
Gratuluje nie spoczywaj na laurach przed Toba maraton!
Kto jeszcze szykuje sie na 1 h biegu bez zatrzymania no ujawnić sie komu jeszcze sie to nie udało a chce i zaraz to zrobi ?
Gratuluje nie spoczywaj na laurach przed Toba maraton!
Kto jeszcze szykuje sie na 1 h biegu bez zatrzymania no ujawnić sie komu jeszcze sie to nie udało a chce i zaraz to zrobi ?
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
Kto jeszcze szykuje sie na 1 h biegu bez zatrzymania no ujawnić sie komu jeszcze sie to nie udało a chce i zaraz to zrobi ?[/quote]
ja... jeszcze nieprzebieglem 60minut bez przerwy i jestem ostanim ktory pozostal z samozwanczej Bialostockiej grupy biegowej ktory tego nie zrobil.
alecierpliwosci juz niedlugo sprubuje. moze za miesiac moze ciut wczesniej zobaczymy.
a rudzik wcale nie jest wielka ma z metr dwadziescia w kapeluszu.
ja... jeszcze nieprzebieglem 60minut bez przerwy i jestem ostanim ktory pozostal z samozwanczej Bialostockiej grupy biegowej ktory tego nie zrobil.
alecierpliwosci juz niedlugo sprubuje. moze za miesiac moze ciut wczesniej zobaczymy.
a rudzik wcale nie jest wielka ma z metr dwadziescia w kapeluszu.
moje tipi twoim tipi