Plan Treningowy 1:30

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
szybki123
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no więc jesteśmy po półmaratonie,bardzo dobrym półmaratonie z rekordem frekwencji.Miałem zamiar pobiec w granicach 1:30-1:35 wyszło 1:35:47 netto więc było bardzo blisko ale jestem i tak bardzo zadowolony,to był mój pierwszy półmaraton+ pogoda mogła być troszkę lepsza(cieplej żeby lepiej się oddychało) ale i tak jestem bardzo zadowolony a to przecież dopiero początek sezonu Pozdrawiam i wszystkim którzy ukończyli bieg GRATULUJE
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szybki123 pisze:no więc jesteśmy po półmaratonie,bardzo dobrym półmaratonie z rekordem frekwencji.Miałem zamiar pobiec w granicach 1:30-1:35 wyszło 1:35:47 netto więc było bardzo blisko ale jestem i tak bardzo zadowolony,to był mój pierwszy półmaraton+ pogoda mogła być troszkę lepsza(cieplej żeby lepiej się oddychało) ale i tak jestem bardzo zadowolony a to przecież dopiero początek sezonu Pozdrawiam i wszystkim którzy ukończyli bieg GRATULUJE
A więc widzę, że wyjazd się :) Gratuluję wyniku. Mi w debiucie do 1:35 zabrakło znacznie więcej :)
szybki123
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a i jeszcze chciałbym dodać że biegnąc w listopadzie na sprawdzenie się pierwszy raz 15 km zajęło mi 01:14:00 czyli tempo prawie 5min/km gdybym miał biec wtedy jeszcze te 6km to tempo wyniosłoby pewnie z 5:10 min/km po 4 miesiącach pobiegłem 21km tempem 4:32 więc jakieś 40sek szybciej za rok mogę chyba śmiało liczyć na tempo poniżej 4:10 :D.Pozdrawiam

P.S od listopada zacząłem powoli przygotowywać się do półmaratonu wcześniej biegałem krótsze dystanse.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ