Udało się. Ogłoszenie nie jest już aktualne. Dzięki za kontakty.piotrdlg pisze:Ratujcie, zaspałem. Odkupię pakiet startowy na poznańską połówkę. Proszę o kontakt na PW.
VI POZnań Półmaraton
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:20:44
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Na razie jest 6459 opłaconych zgłoszeń przy limicie 6800 (6500 biegaczy + 300 rolkarzy i wózkarzy), a od wczoraj zaksięgowali mniej niż 200 wpłat. Przypuszczam, że od poniedziałku znów będzie się można zapisywać.
-
- Dyskutant
To ja mam takie zabawne dla niektórych pytanko 
Czy jest jakaś grupka, która biegnie mniej więcej na 2:30 (7:00 - 7:15)? Mam niestety problem z utrzymaniem jednakowego tempa, więc szukam takich nieoficjalnych pacemakerów, z którymi mógłbym się zabrać :D
Mój cel to przebiegnięcie, ale jak będę się dobrze czuł, to chcę złamać 2:30.

Czy jest jakaś grupka, która biegnie mniej więcej na 2:30 (7:00 - 7:15)? Mam niestety problem z utrzymaniem jednakowego tempa, więc szukam takich nieoficjalnych pacemakerów, z którymi mógłbym się zabrać :D
Mój cel to przebiegnięcie, ale jak będę się dobrze czuł, to chcę złamać 2:30.
-
- Stary Wyga
witam to będzie mój pierwszy półmaraton
i chce przyjechać samochodem..bo pociągiem nie wiem czy dam rade..i moje pytanie do osob co byli juz w poznaniu gdzie zaparkować autko zeby spokojnie mogl wyjechac pozniej???
2 pytanie co kupic do jedzenia w czasie biegu jakies zele lub batony???
3 pytanie..kto biegnie w czasie 1:50...
szukam partnera do biegania co bedzie mnie mobilizować podczas biegu..i pomoze przebiec ten moj pierwszy polmaraton..
4 pytanie do osob co oddawaja krew i biegaja..chce oddac krew ( bo madry majster nie chce dac wolnego ) w piatek a w niedziele polmaraton..czy mi to nie zaszkodzi??

2 pytanie co kupic do jedzenia w czasie biegu jakies zele lub batony???
3 pytanie..kto biegnie w czasie 1:50...

4 pytanie do osob co oddawaja krew i biegaja..chce oddac krew ( bo madry majster nie chce dac wolnego ) w piatek a w niedziele polmaraton..czy mi to nie zaszkodzi??
-
- Zaprawiony W Bojach
Zajrzyj na oficjalną stronę HM. Znajdziesz tam listę parkingów wraz z odległością od startu. Przy tej liczbie uczestników przy wyjeździe raczej nie unikniesz korków.jarekwronki pisze:gdzie zaparkować autko zeby spokojnie mogl wyjechac pozniej??
Na połówce nie trzeba nic jeść. Jeśli nie próbowałeś przedtem żeli to tym bardziej je sobie odpuść, bo nie wiadomo jak zareaguje na nie Twój żołądek.jarekwronki pisze:2 pytanie co kupic do jedzenia w czasie biegu jakies zele lub batony???
Na 1:50 będzie grupa z pacemakerami. Polecą równym tempem od startu do mety.jarekwronki pisze:3 pytanie..kto biegnie w czasie 1:50...szukam partnera do biegania co bedzie mnie mobilizować podczas biegu..i pomoze przebiec ten moj pierwszy polmaraton..
Nie mam pojęcia...jarekwronki pisze:4 pytanie do osob co oddawaja krew i biegaja..chce oddac krew ( bo madry majster nie chce dac wolnego ) w piatek a w niedziele polmaraton..czy mi to nie zaszkodzi??
-
- Zaprawiony W Bojach
co do parkingów - wszystko zależy od której strony będziesz jechał...
np. dobrym rozwiązaniem jest parking przy Termach, a od strony ... trasy Katowickiej np. parkingi przy blokowiskach na ul. Chartowo. Start bliziutko - trochę dalej do mety czy szatni.
np. dobrym rozwiązaniem jest parking przy Termach, a od strony ... trasy Katowickiej np. parkingi przy blokowiskach na ul. Chartowo. Start bliziutko - trochę dalej do mety czy szatni.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55:30
Niestety nie będę mógł wystartować - dzień wcześniej będę na weselu kolegi:) Mogę odsprzedać numer startowy. Zainteresowanych proszę o kontakt.
edit: już nieaktualne
edit: już nieaktualne
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 14:07 przez mbogacki, łącznie zmieniany 1 raz.