Poszedł protest, dzięki za podpowiedź.Krasus pisze:To musi być jakiś błąd.
Z regulaminu:
4. Pisemne protesty dotyczące wyników przyjmowane są do dnia 25 marca 2013 do godz.
18.00 na adres mailowy info@maratonwarszawski.com. Protesty będą rozpatrywane w ciągu
24 godzin, zaś ostateczne i oficjalne wyniki zostaną najpóźniej w dniu 28 marca 2013.
powodzenia!
Grupa na 2:00 czyli siła, moc i radość!:)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:48:00
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Wielkie dzięki. Trzymałem się z Wami do 9 kilometra. Biegło się idealnie. Później przyspieszyłem i złamałem życiówkę 1:54:11.
Wrzucę jutro, bo biegłem z nieswoim zegarkiem i nie ogarniam;)brachu pisze:Jest szansa na jakiś ślad z garmina lub endo osoby która biegła w tej grupie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 47:25
- Życiówka w maratonie: 5:17:58
Dziękuję kierowcy Marcinowi i w ogóle wszystkim pacemakerom oraz towarzyszom podróży. Było super.
Na Miodowej niepotrzebnie trochę się oddaliłem od 'autobusu na 2:00:00, wszystko przez te wyprzedzania wolniejszych grup, a tuż przed Belwederską Marcin i ska mnie doszli, pozostałe 6km na resztkach sił trzymając się baloników - 1:59:10 ze 'sprintem' na ostatnich 300 metrach.
Było super, jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Na Miodowej niepotrzebnie trochę się oddaliłem od 'autobusu na 2:00:00, wszystko przez te wyprzedzania wolniejszych grup, a tuż przed Belwederską Marcin i ska mnie doszli, pozostałe 6km na resztkach sił trzymając się baloników - 1:59:10 ze 'sprintem' na ostatnich 300 metrach.
Było super, jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:23
- Życiówka w maratonie: 4:15:37
link do zapisu endomondo
http://www.endomondo.com/workouts/169633422/8180180
Biegłem za zającem nr 2
Biegłem za zającem nr 2
Marek, widzę, że biegłeś podobnie jak ja:) Przyspieszenie z górki i na Wisłostradzie (wiatr w plecy) i zwolnienie na Belwederskiej. Ja się tylko powstrzymałem przed "rurą" do mety;)
mną?MaciekIzdebski pisze:link do zapisu endomondo
Biegłem za zającem nr 2

Maciek na czym masz endomondo? Ja używam nokii e72, ale u mnie zapis prędkości nie jest taki gładki jak u Ciebie http://www.endomondo.com/workouts/169511861/3765717
- Paweł100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 49:42
Nie ty jedenKlimer pisze:Minus? Zacząłem finiszować na maksa, krzyczałem całym głosem i bieglem sprintem, by po przebiegnieciu dmuchanej bramy zorientować się, że to tylko reklama sponsora a do mety jeszcze 500 metrów. Zatrzymalem się i prawie chciałem rozpłakać :P

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 57
Przepraszam za podmianę imienia, ale jestem odrobnę zmęczony. A kolana bolą mnie tak, że wstać z kanapy nie mogę :D. Dobrze byłoswietymateusz pisze:Maciek, już Ci to mówiłem,ale napiszę to tu. Dzięki Tobie dobiegłem to w założonym czasie. A dokładnie 1:57:57. Czyli nawet ciut szybciej
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:38
- Życiówka w maratonie: 03:20:32
Paweł100 pisze:Nie ty jedenKlimer pisze:Minus? Zacząłem finiszować na maksa, krzyczałem całym głosem i bieglem sprintem, by po przebiegnieciu dmuchanej bramy zorientować się, że to tylko reklama sponsora a do mety jeszcze 500 metrów. Zatrzymalem się i prawie chciałem rozpłakać :P)) Zacząłem piękny finisz, wyprzedziłem momentalnie kilkadziesiąt osób, spojrzałem na tempo chwilowe - 3:28, a potem zobaczyłem, że to jeszcze nie tutaj i @#!@!&^!%
ja też sie przejechałem heheh

- powazny
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:11
- Życiówka w maratonie: 3:45:01
- Kontakt:
Panie i panowie,
po raz czwarty miałem okazję pobiegac z balonem po Warszawie i po raz czwarty stwierdzam, że była to dla mnie gigantyczna przyjemność!
Gratulacje dla wszystkich, którzy dotarli do mety w ogóle, a jeszcze większe gratulacje dla tych, którzy pobili swoje rekordy życiowe! Jeżeli ja, drugi Marcin lub Marek w jakiś sposób się do tego przyczynilismy, to tym bardziej jest mi miło.
W imieniu wszystkich zajęcy z naszej grupy dziękuję za to, że mogliśmy Wam towarzyszyć (po Belwederskiej powiedziałem, że czuję się jak amator wśród zawodowców), przepraszam za wszystkie błędy, jakie mogły nam się przytrafić i liczę na to, że z tymi z którymi spotkaliśmy się po raz pierwszy, spotkamy się jeszcze
A gardło mam zdarte na amen. ale warto było
po raz czwarty miałem okazję pobiegac z balonem po Warszawie i po raz czwarty stwierdzam, że była to dla mnie gigantyczna przyjemność!
Gratulacje dla wszystkich, którzy dotarli do mety w ogóle, a jeszcze większe gratulacje dla tych, którzy pobili swoje rekordy życiowe! Jeżeli ja, drugi Marcin lub Marek w jakiś sposób się do tego przyczynilismy, to tym bardziej jest mi miło.
W imieniu wszystkich zajęcy z naszej grupy dziękuję za to, że mogliśmy Wam towarzyszyć (po Belwederskiej powiedziałem, że czuję się jak amator wśród zawodowców), przepraszam za wszystkie błędy, jakie mogły nam się przytrafić i liczę na to, że z tymi z którymi spotkaliśmy się po raz pierwszy, spotkamy się jeszcze

A gardło mam zdarte na amen. ale warto było

BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 57
Jeszcze raz wielkie dzięki. Miałem przybić piątkę na zywo, ale na poniatowskim jakość mnie nieść zaczęło i zanim się obejrzałem byłem z 50 metrów przed Tobą. Może za rok byś się na 1:50 ustawił :D
Zającowska relacja, jest i fota z pierwszego kilometra, może ktoś z Was tam jest?:)
http://biecdalej.blogspot.com/2013/03/k ... staem.html
http://biecdalej.blogspot.com/2013/03/k ... staem.html