co z zakresami?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak i mi się zdawało, tylko nie mogę dojść, po co kolega biega z namiotemQuote: from foma on 5:44 pm on Mar. 2, 2004
tent to namiot rozumiem że ma 180 cm wysokości

-
- Zaprawiony W Bojach
Żle ,za szybko.
- eLGombar
- Wyga
Wydaje mi się że raczej za wolno. To chyba tępo rozgrzewkowe, a powiedziałbym nawet że rozrywkowe.
Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach
Ale się nabijacie z chłopaka 
Szpiler podaj jakie masz maksymalne tetno (jezeli wiesz). Ile masz lat. Jakie robisz treningi-jak długo tak biegniesz,ile kilometrów.
Ale bez tego powiem że bieganie cały czas z jednakową intensywnością to kiepski pomysł.

Szpiler podaj jakie masz maksymalne tetno (jezeli wiesz). Ile masz lat. Jakie robisz treningi-jak długo tak biegniesz,ile kilometrów.
Ale bez tego powiem że bieganie cały czas z jednakową intensywnością to kiepski pomysł.
Mirek K
-
- Zaprawiony W Bojach
Szpiler! na głównej stronie biegania.pl jest artykuł 'STEROWANIE TRENINGIEM'.
Warto przeczytać - autor to fachowiec większy od wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli!
Warto przeczytać - autor to fachowiec większy od wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli!
-
- Rozgrzewający Się
No to może coś powiem o sobie, mam prawie 20 lat, trenuję ponad rok, ok. 17 msc, ale z przerwami. Miałem problemy ze zdrowiem, przewlekłe zapalenie okostnej na kości strzałkowej. Miałem przerwę ok. 2 msc, a pużniej jeszcze jeden miesiąc. Nasptępnie problemy z kolanem, to kolejny miesiąc. Ostatnio miałem zapalenie ścęgna achillesa, 2 msc przerwy. Wiem że dużo tego, ale teraz jest jak narazie dobrze. Rozbiegania biegam z tęntnem nie przekraczającym 150 ud. na min. jest tego ok. 12 do 18 km dziennie. A także biegam szybsze rozbiegania 165- 174 ud. Trenuję codziennie, w miesiącu robię ok. 100 km. Ciągłe biegam 2 razy w tygodniu, 8 km z tętnem 180 a nawet 186, ale nie czuję wielkiego zmęczenia, czasami biegam także kros po górkach, siła biegowa itd. Wiem że mam wysokie tętno ale przez te ponad rok nie mogłem trenować regularnie, zawsze gdy trenowałem jakiś czas to coś się przyplątało i musiałem zrobić przerwę. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej. Poradżcie mi czy popełniam jakieś błędy.
szpiler
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Rozgrzewający Się
DZięki za te informacje, dużo się dowiedziałem. Ale muszę zaczekać aż stopnieje śnieg, bo teraz nie da sie biegać, wtedy wyznaczę sobie tętno max.
Ale myślę że będzie to wartość ok. 220 - 230 ud.
Za jakiś czas sprawdzę.
Ale myślę że będzie to wartość ok. 220 - 230 ud.
Za jakiś czas sprawdzę.
szpiler