Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
ale ja trenuje jak LadyE :PPP poza tym nie wypominaj mi ze malo biegam bo w lutym juz nakrecilam 172km :PP biegam juz drugi miesiac po 4 treningi tygodniowo :PPP wiec moze za pare miesiecy bedzie widac jakies efekty :PPzoltar7 pisze:LadyE jak ty byś tak trenowała jak LadyE to byś biegała maraton poniżej 2:45 min. albo jeszcze szybciej
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
LadyE przecież to wychodzi po 42 km tygodniowo
Tyle to ja biegałem dwa lata temu... teraz biegam tyle co LadyE... dwa lata temu... i regres... to znaczy niestety progres widzę na wadze codziennie
Tyle to ja biegałem dwa lata temu... teraz biegam tyle co LadyE... dwa lata temu... i regres... to znaczy niestety progres widzę na wadze codziennie
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Gife, uwaga,powiem to po raz pierwszy -zgadzam się z Tobą w całej całości i rozciągłości. Na refleksje przyjdzie czas.Gife pisze:Mi się wydaje, że Martyna po 6 latach bylejakości, zrozumiała, że chce w końcu biegać na poziomie. Fakt, że zaczęła z grubej rury świadczy o tym, że ciało jeszcze lubi tą metodę treningową. Zobaczymy, jak będzie z czasem się zmieniało jej nastawienie do treningów, ale prawda jest taka, że jak ona chce pobiec szybciej niż obecne życiówki, to biegać musi
Organizm to akceptuje i heja.
LadyE - ja mam się martwić,co będzie,a co nie jest?
Ciawaraz -o nie,chyba się pochlastam... małe pytanie,czy tu masz przyjemność z trenowania,czy biegasz tylko dla czasów i życiówek..?Ciawaraz pisze:Zawody zweryfikuja wszystko , bedzie dziwnie jak dziewczyny ktore biegają po 60 km w tyg zostawia ciebie daleko wtule hahahaha:)wtedy moze zrozumiesz ze nie ilośc tylko jakość
-
- Zaprawiony W Bojach
no widzisz? i poki co dobrze sie z tym czuje wiecej biegac na razie nie widze sensu ale wierze ze na tym juz cos sie zbudowac dazoltar7 pisze:LadyE przecież to wychodzi po 42 km tygodniowo
piszesz ze z tygodnia na tydzien biegasz coraz szybciej... rozumiem ze skoro taka wypowiedz zamiescilas juz jakis czas temu to tygodniowe tempo musialo przez ten czas niesamowicie podskoczyc ... jesli rzeczywiscie tak jest to pomysl ile wiecej udaloby sie urwac gdyby zmniejszyc Ci obciazenie ilosciowe a postawic na jakosc (czyt. szybkosc/sile)Martyna_K pisze:LadyE - ja mam się martwić,co będzie,a co nie jest?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
LadyE bez zbędnej uszczypliwości... komu jak komu, ale przyszłej miszczyni to nie przystoiLadyE pisze: piszesz ze z tygodnia na tydzien biegasz coraz szybciej... rozumiem ze skoro taka wypowiedz zamiescilas juz jakis czas temu to tygodniowe tempo musialo przez ten czas niesamowicie podskoczyc ...
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla czasów i życiowek ... Dla rywalizacji tylko po to to robię i tylko to mnie motywuje jak nie bedzie postępów to będę sobie biegał rekreacyjne maraton w 5 h
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
-
- Zaprawiony W Bojach
Nikt nie powie mi ze trening gdzue ocierasz sie o tetno maksymalne jest przyjemny gdy czujesz jak kwas mlekowy osiąga najwyższe wartości , jak zaczynaja cie piec mięśnie bo wysiłek. Jest bardzo duzy...... Radość jedt jak taki trening sie wykona a potem przełoży sie to na wynik na zawodach !!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Szybki wgląd w dzienniczek i różnica między średnim tempem na zakresie sprzed 3 miesięcy wynosi 28 sekund. Chyba wystarczy Mnie taki progres cieszy.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ciawaraz, nie dogadamy się. Mamy zupełnie inne podejście do biegania.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie,litości! Ja trenuję przez duże ,,T'' dopiero od 4 miesięcy. Wszystko musi mieć swój czas.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
I kto to mówiLadyE pisze:cieszy mnie to i nie daje mi spokoju to ze progres moglby byc jeszcze wiekszy gdyby tylko zmienic podejscie do biegania ...
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Zoltar,mój Ci on!