Pakiet startowy
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Z tymi rozmiarami koszule jest ok. Np. XL ma szerokość pod pachami ok 59 cm, co raczej odpowiada dużej L-ce (takiej typu niemieckiego). Niemniej jednak uważam, że nie ma się co czepiać. Ostatecznie większość biegaczy to raczej nie są atleci
Osobiście wziąłem XL (i to musiałem zrobić zdeterminowaną minę aby mi wymienili), bo mnie nastraszyliście, ale w L-kę też bym się raczej zmieścił...
Generalnie pakiet jak pakiet, ani na bogato ani zbyt ubogo, jak dla mnie może być.

Generalnie pakiet jak pakiet, ani na bogato ani zbyt ubogo, jak dla mnie może być.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Mi to szkoda tych Kniejczyków, którzy dostali bony na XXXlitrów tego barwnikowego czegoś. Będą musieli to wypić
Może Kenijczycy przestaną osiągać takie czasy jak zaczną to pić (tak, wiem, i tak tego nie wezmą ze sobą do Kenii).

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Szczerze przyznam, że... nie spodziewałem się niczego lepszego i dzięki temu nie zawiodłem się
Już po 34. MW wiedziałem, że organizatorzy niezbyt dbają o te pakiety i w ogóle o biegaczy. Dlatego pozostaje mi tylko żałować, że mimo planów, nie mogę polecieć w Poznaniu.
PS: Ilość ulotek mnie "przygniotła", chyba mrozy będą jeszcze trzymać, że dali taką ilość rozpałki
Izotonik zero nie wymaga komentarza. Ale żeby nie było, że tylko marudzę to kolor koszulki bardzo pozytywnie mnie zaskoczył 

PS: Ilość ulotek mnie "przygniotła", chyba mrozy będą jeszcze trzymać, że dali taką ilość rozpałki