Pakiet startowy
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
czesc
słuchajcie wy też macie te zielone koszulki takie małe?ja wziąłem rozmiar M myślałem że będzie okej a tutaj okazała się zdecydowanie za mała i myślę czy L albo wyżej nie byłaby dobra chciałbym się zapytać czy można jakoś wymienić ?Pozdrawiam
słuchajcie wy też macie te zielone koszulki takie małe?ja wziąłem rozmiar M myślałem że będzie okej a tutaj okazała się zdecydowanie za mała i myślę czy L albo wyżej nie byłaby dobra chciałbym się zapytać czy można jakoś wymienić ?Pozdrawiam
-
- Wyga
Paweł podobnie jak ty będę atakował 1.50. Dotychczasową życiówkę na 10 km również mamy zbliżonąPaweł100 pisze:Aha, mam żółtą (czas na 10 km 49:42) - problem w tym, że żółte strefy kończą się na 1:45, a ja chcę atakować co najwyżej 1:50

Jeśli chodzi o startowanie w zielonej strefie nie ma problemu. Możesz się przenieść z wyższej do niższej, ale nie odwrotnie. Dlatego też startuje za "zającem" na 1.50.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 23:40 przez mike1982, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
na połówkę dla LadyEf.lamer pisze:czyli napój w sam raz na połówkęstrona producenta pisze:stworzyliśmy napój Powerade ZERO, który nie zawiera kalorii i jest przeznaczony dla osób podejmujących ćwiczenia o małej intensywności trwające krócej niż 60 minut.

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Stary Wyga
szybki123 pisze:czesc
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
ja mam normalny rozmiar M, taki jakiego się spodziewałem..
ktoś na FB pisał że przymierzali do siebie M i L i były takie same :D
z wymianą może być problem.. szkoda że na miejscu nie otworzyłeś opakowania i nie zmierzyłeś..
mi kiedyś się udało wymienić, po maratonie, ale musiałem specjalnie jechać do ich siedziby pod Warszawą..
a przy okazji..
widzieliście co jest na drugiej stronie nr startowego?
pierwszy raz coś takiego widzę..
ktoś na FB pisał że przymierzali do siebie M i L i były takie same :D
z wymianą może być problem.. szkoda że na miejscu nie otworzyłeś opakowania i nie zmierzyłeś..
mi kiedyś się udało wymienić, po maratonie, ale musiałem specjalnie jechać do ich siedziby pod Warszawą..
a przy okazji..
widzieliście co jest na drugiej stronie nr startowego?

pierwszy raz coś takiego widzę..
-
- Stary Wyga
nom widziałem co to jest ,wziąłem rozmiar M bo myślałem że na wzrost 170cm bęzdzie okej a to jest takie małe,takie ciasne że to jest na jakieś 160cm chociaż też mógłby być problem i ta M jest mniejsza od normalnej S.
Napisałem do nich i może sie uda wymienić ale jeśli zostaną i też bym musiał specjalnie jechać .Pozdrawiam
Napisałem do nich i może sie uda wymienić ale jeśli zostaną i też bym musiał specjalnie jechać .Pozdrawiam
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
Ja mam jako życiówkę na 10 km 49:39, ze strony półmaratonu wynika, że jestem w strefie 2, a dostałam zieloną koszulkę. Więc nie wiem, o co kaman? Chciałam atakować 1:45. Myślicie, że powinnam się tam ustawić?mike1982 pisze:Paweł podobnie jak ty będę atakował 1.50. Dotychczasową życiówkę na 10 km również mamy zbliżonąPaweł100 pisze:Aha, mam żółtą (czas na 10 km 49:42) - problem w tym, że żółte strefy kończą się na 1:45, a ja chcę atakować co najwyżej 1:50Trochę mnie zaskoczyło, że system przydzielił mnie do zółtej strefy. Patrząc na kalkulatory Danielsa i Mcmillana w żadnym wypadku nie wylicza mi jej...
Jeśli chodzi o startowanie w zielonej strefie nie ma problemu. Możesz się przenieść z wyższej do niższej, ale nie odwrotnie. Dlatego też startuje za "zającem" na 1.50.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Wszyscy maja zielone koszulki (te zwykłe a nie techniczne).malvina-pe.pl pisze:
Ja mam jako życiówkę na 10 km 49:39, ze strony półmaratonu wynika, że jestem w strefie 2, a dostałam zieloną koszulkę. Więc nie wiem, o co kaman? Chciałam atakować 1:45. Myślicie, że powinnam się tam ustawić?
Liczy się kolor numeru startowego. Przypuszczam że masz żółty jeżeli zaliczyło Cię do 2 strefy

- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Kontakt:
OK, dzięki. To mój pierwszy start w półmaratonie, więc nie do końca wiem, ocbmafik pisze:Wszyscy maja zielone koszulki (te zwykłe a nie techniczne).malvina-pe.pl pisze:
Ja mam jako życiówkę na 10 km 49:39, ze strony półmaratonu wynika, że jestem w strefie 2, a dostałam zieloną koszulkę. Więc nie wiem, o co kaman? Chciałam atakować 1:45. Myślicie, że powinnam się tam ustawić?
Liczy się kolor numeru startowego. Przypuszczam że masz żółty jeżeli zaliczyło Cię do 2 strefy

- harti
- Zaprawiony W Bojach
to dziwna sprawa.. też mam M a mam 182 i ważę prawie 80kg.. na mnie ta koszulka jest luźna i lekko przydługa.. ale wiedziałem że taka będzie bo ta z jesiennego maratonu jest tego samego producenta..szybki123 pisze:nom widziałem co to jest ,wziąłem rozmiar M bo myślałem że na wzrost 170cm bęzdzie okej a to jest takie małe,takie ciasne że to jest na jakieś 160cm chociaż też mógłby być problem i ta M jest mniejsza od normalnej S.
pewnie jakiś Chińczyk źle nakleił metkę z rozmiarem.. a może damską M dostałeś...
- harti
- Zaprawiony W Bojach
tam będzie scena, dobre nagłośnienie i tysiące ludzi będzie się grupowo rozgrzewać.. takie rozgrzewki zazwyczaj prowadzone są przez kogoś znanego.. ale oczywiście sama se możesz machnąć co tam sobie chcesz :Dmalvina-pe.pl pisze: OK, dzięki. To mój pierwszy start w półmaratonie, więc nie do końca wiem, ocbA jak jest z rozgrzewką? Tzn. według programu zaczyna się o 9. Ale gdzie? Na błoniach stadionu? Czy to po prostu chodzi o to, że każdy sobie rozgrzewkę ma machnąć?
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Kontakt:
Mam zamiar machać ręcami i nogamiharti pisze:tam będzie scena, dobre nagłośnienie i tysiące ludzi będzie się grupowo rozgrzewać.. takie rozgrzewki zazwyczaj prowadzone są przez kogoś znanego.. ale oczywiście sama se możesz machnąć co tam sobie chcesz :Dmalvina-pe.pl pisze: OK, dzięki. To mój pierwszy start w półmaratonie, więc nie do końca wiem, ocbA jak jest z rozgrzewką? Tzn. według programu zaczyna się o 9. Ale gdzie? Na błoniach stadionu? Czy to po prostu chodzi o to, że każdy sobie rozgrzewkę ma machnąć?

-
- Stary Wyga
dostałem zieloną koszulkę dokładnie taką jaką wysłałeś na zdjęciu ta moja M to może i jest M ale chyba dziecinna no trudno trzeba będzie to wyjaśnić jakoś Pozdrawiamharti pisze:to dziwna sprawa.. też mam M a mam 182 i ważę prawie 80kg.. na mnie ta koszulka jest luźna i lekko przydługa.. ale wiedziałem że taka będzie bo ta z jesiennego maratonu jest tego samego producenta..szybki123 pisze:nom widziałem co to jest ,wziąłem rozmiar M bo myślałem że na wzrost 170cm bęzdzie okej a to jest takie małe,takie ciasne że to jest na jakieś 160cm chociaż też mógłby być problem i ta M jest mniejsza od normalnej S.
pewnie jakiś Chińczyk źle nakleił metkę z rozmiarem.. a może damską M dostałeś...
- nestork
- Zaprawiony W Bojach
Tradycyjnie w S zmieściłbym się razem z moim wyimaginowanym bratem bliźniakiem. Już nie mam komu tych koszulek oddawać 

5k 18:29 (MW Bieg na Piątkę IX 2017)
10k 38:38 (Bieg Kazików III 2018)
21k 1:24:32 (Półmaraton Warszawski III 2018)
42k 3:09:18 (Orlen Maraton IV 2016)
Blog i komentarze
10k 38:38 (Bieg Kazików III 2018)
21k 1:24:32 (Półmaraton Warszawski III 2018)
42k 3:09:18 (Orlen Maraton IV 2016)
Blog i komentarze
- harti
- Zaprawiony W Bojach
zmierzyłem swoją M, szerokość na wysokości klatki piersiowej - 54 cm, długość w najdłuższym miejscu - 74 cmszybki123 pisze: dostałem zieloną koszulkę dokładnie taką jaką wysłałeś na zdjęciu ta moja M to może i jest M ale chyba dziecinna no trudno trzeba będzie to wyjaśnić jakoś Pozdrawiam