no właśnie w BUGT nie, bo jest mocny limit z TPNu.
a skoro - jak tu ktoś pisał - forum jest od tego by wymieniać opinie i oceny, to dodam że wbijanie szpilek w każdy wątek w polskim internecie który dotyczy BUGT, przez organizatora innego biegu ultra zalatuje mi mocno żenadą
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
f.lamer pisze:no właśnie w BUGT nie, bo jest mocny limit z TPNu.
no właśnie, że tak, bo cena uwzględnia już właśnie ten limit. jeżeli limit (fakt, mocny) zostanie wyczerpany, oznaczać to będzie, że uczestnicy pozytywnie zweryfikowali cenę.
jeżeli limit byłby np. 200 osób i jako organizator mógłbyś od każdej z tych 200 osób otrzymać 100 zł lub 200 zł lub 300 zł, to którą opcję byś wybrał?
a co mi do tego jakie naprawdę ma to źródła?
działam na zasadzie: nie wiem o nim nic, więc się wypowiem
jak większość w tym wątku.
podobno od tego są fora internetowe
Now, self-destruction…
Nie to, że kogokolwiek bronię, ale może Arek, z własnego doświadczenia, znając realia, może swobodnie wypowiedzieć się co do opłat. Oczywiście nigdzie nie jest powiedziane, że organizator nie może albo przynajmniej miałby nie próbować zarobić na imprezie.
To że chłopakom udało się ustalić wpisowe na takiej wysokości, może świadczyć o tym, że jednak można. Jak? Ich sprawa, widać wykazali się takim sprytem, znajomościami i siłą przebicia - chwała im za to. Z drugiej strony, mogą równie dobrze robić to z czystej pasji, bez chęci zarobku, a jedynie pokrycia poniesionych kosztów.
Kwestia samego wpisowego, jak napisaliście, weryfikowana jest przez uczestników i oby tych ostatnich, na żadnym z biegów nie zabrakło.
herson pisze:może Arek, z własnego doświadczenia, znając realia, może swobodnie wypowiedzieć się co do opłat.
a czy arek współpracował z TPNem (zważ że przed perturbacjami organizacyjnymi planowano wpisowe na 150 zet)?
no i ja mu swobody wypowiedzi nie omawiam. ale czym innym jest wyrażenie własnego zdania, a czym innym natarczywa szydera (również na innym niż ten portalu)
Now, self-destruction…
nie wiem, zapytaj TPN, tego co mozna się zorientować, to trudny partner w jakichkolwiek rozmowach.
Szyderstwo czy krytyka? Niestety, w obecnych czasach, granica pomiędzy już chyba niezauważalna, a szkoda.
Kulawy czy ślepy - jeden chu... , co to było dla mnie, jest jasne. Pisałem o tym, że wielu dzisiaj już nie rozpoznaje granicy pomiędzy krytyką, a szyderstwem
w tym pięknym dniu mamy dla Was fajną wiadomość - TPN wyraził zgodę na 50 osób więcej na starcie ))) W związku z tym na listę startową kwalifikujemy pierwsze 25 osób z listy rezerwowej, oraz 25 osób z dużym doświadczeniem i dobrymi wynikami w biegach ultra. Wieczorem osoby zakwalifikowane powinny otrzymać maila z informacją o przyjęciu oraz numerem konta. Miłego dnia i cieszymy się, że będzie Was więcej )