Dobajka - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak właśnie mi się wydawało, że widziałam Twoje nazwisko na stronie z wynikami Super, wielkie gratulacje!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
To naprawdę przeżycie z serii unreal
Nie myślałam,że człowiek w trybie kreta może być aż tak zadowolony z obecnego stanu rzeczy. Polecam każdemu spróbować bo warto . Wielu się udaje
Już nie wspomnę o chłopakach z Kler Meble Lachowski, Świerc i spółka...tylko pięty można było oglądać.
Pracowali naprawdę ciężko cały dzień. Zmieniali się chyba parami co okrążenie.
Jestem pełna podziwu. Każdy z nich zrobił ponad 50 km...
Nie myślałam,że człowiek w trybie kreta może być aż tak zadowolony z obecnego stanu rzeczy. Polecam każdemu spróbować bo warto . Wielu się udaje
Już nie wspomnę o chłopakach z Kler Meble Lachowski, Świerc i spółka...tylko pięty można było oglądać.
Pracowali naprawdę ciężko cały dzień. Zmieniali się chyba parami co okrążenie.
Jestem pełna podziwu. Każdy z nich zrobił ponad 50 km...
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
już wczoraj widziałam wpis, ale wieczorem byłam tak zmęczona, że nie było siły napisać ... Kasia, z wielkim zainteresowaniem przeczytałam o biegu w Bochni ; moi znajomi z klubu z którym od czasu do czasu biegam - również byli i z ich relacji słyszałam, że to fantastyczna impreza; nic dziwnego, że drużyn zgłasza sie tyle, że trzeba losowanie przeprowadzać
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Bliski memu sercu czlowieczek tez byl w Bochni Nawet walczyl o koszulke dla mnie ale zadna z pan nie chciala ustapic Zazdroszcze Ci tej imprezy. Tak jak napisalas, to cos zupelnie innego. Gratuluje
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Kiedyś trzeba się będzie wybrać na tę imprezę, koniecznie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Tak się cały czas nad tym zastanawiam, dlaczego ta impreza jest tak wyjątkowa... I pomyślałam,że rzeczą która absolutnie ją wyróżnia na tle innych organizowanych biegów to absolutnie pozytywne emocje i super dobrze do świata nastawieni ludzie.
Nie słyszałam tam kwękań i narzekań na niedogodności ...że łóżka za twarde, wrzątek na herbatę za zimny a cytryna za kwaśna, ( Jak to się czasem słucha i czyta po biegach masowych) a warunki są w sumie spartańskie.
Tutaj następuje duża selekcja i chyba tylko najbardziej zdeterminowani ludzie biorą w sztafecie udział. A może to kwestia współpracy grupowej która tak dobrze nastraja. Sama nie wiem. Ale na pewno coś w tym jest, że wszyscy niezależnie od wyniku wracają szczęśliwi :D
Nie słyszałam tam kwękań i narzekań na niedogodności ...że łóżka za twarde, wrzątek na herbatę za zimny a cytryna za kwaśna, ( Jak to się czasem słucha i czyta po biegach masowych) a warunki są w sumie spartańskie.
Tutaj następuje duża selekcja i chyba tylko najbardziej zdeterminowani ludzie biorą w sztafecie udział. A może to kwestia współpracy grupowej która tak dobrze nastraja. Sama nie wiem. Ale na pewno coś w tym jest, że wszyscy niezależnie od wyniku wracają szczęśliwi :D
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
I mnie czeka w maju impreza sztafetowa, czekam na nią niecierpliwie, bo właśnie ponoć ma świetny klimat.
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Sztafety są super Dużo bardziej mobilizują. Przynajmniej mnie na pewno. Sama dla siebie nigdy nie jestem w stanie aż tyle z siebie wycisnąć
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No mam nadzieję, bo najprawdopodobniej przypadnie mi fragment 6km, 400m w górę (ta sztafeta nie jest po pętli).
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wielkie gratulacje!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Kasia; te oczy to Cię jednak niosą gratuluję szczęśliwego biegu;
niedawno rozmawiałam z kolegami, którzy byli w Bochni - wspominałam, że znajoma z biegania.pl była, jakie miejsce itd ... podobno Cię pokojarzyli, bo okazało się, że na liście wyników byli tylko o jedną pozycję wyżej
niedawno rozmawiałam z kolegami, którzy byli w Bochni - wspominałam, że znajoma z biegania.pl była, jakie miejsce itd ... podobno Cię pokojarzyli, bo okazało się, że na liście wyników byli tylko o jedną pozycję wyżej
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
i ja sie dolaczam do gratulacji super, czekam na relacje i fotki oczywiscie
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki dziewczynki za miłe słowa
Relację dołączyłam więc zapraszam do wspólnych wspomnień...
Tak sobie teraz siedzę na kanapie i ... myślę, że aż szkoda, że to tak szybko mija...
Ps. Ania, takich komplementów to w życiu bym się nie spodziewała :D
Relację dołączyłam więc zapraszam do wspólnych wspomnień...
Tak sobie teraz siedzę na kanapie i ... myślę, że aż szkoda, że to tak szybko mija...
Ps. Ania, takich komplementów to w życiu bym się nie spodziewała :D