Chory kręgosłup

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
igorek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam chciałem się poradzić specjalistów w dziedzinie biegania czy jest to wskazane po przebytej 4 miesiące temu operacji kręgosłupa.Miałem wstawiane 4 implanty.Może jest tu ktoś w podobnej sytuacji jak ja.O siłowni mogę narazie zapomnieć a nie chciałbym się zapuścić więc może bieganie..

Interesujesz się czym jest asdawjkhph pozycjonowanie ? Sprawdź!
Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 09:29 przez igorek, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
Awatar użytkownika
ElPaso
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Skonsultuj się z lekarzem sportowym. W Carolinie, może Orthosie (jeśli jesteś z Warszawy)? Jeśli w ogóle okaże się, że bieganie wchodzi w grę, to moim zdaniem tylko w technice biegania naturalnego, bo przeciążenia na stawy są wtedy mniejsze i bardzo technicznie, powoli, z wyczuciem każdego milimetra ciała.
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pogadaj o tym z lekarzem albo fizjoterapeutą sportowym.
Awatar użytkownika
CitySport_com_pl
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z powyższymi opiniami. W pierwszej kolejności skontaktuj się z lekarzem sportowym lub fizjoterapeutą. Oni na pewno powiedzą na ten temat coś więcej ,z perspektywy forum ciężko doradzić cokolwiek innego.
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl
Psyborg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

1. Lekarz, ale sportowy.
2. Jeśli nie będzie przeszkód - trochę inspiracji: http://fellrnr.com/wiki/Main_Page , miał operację kręgosłupa: http://fellrnr.com/wiki/Back_Surgery , w zeszłym roku był reprezentatem USA w biegu 24h w Katowicach.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ