Witam. Mam do sprzedania Pulsometr Polar RS300X GPS G1 Czarny. Pulsometr był używany jeden rok i jest w idealnym stanie. Cena 400 zł.
Urządzenie zakupiłem pod koniec 2009r. w renomowanym sklepie w Polsce. Pod koniec 2010 stwierdziłem drobne pęknięcie paska, a tego typu uszkodzeń nie obejmuje gwarancja. Jednak po konsultacji z serwisem, poproszono mnie o wysłanie całego urządzenia wraz z pudełkiem. Po dokładnym sprawdzeniu urządzenia serwis wymienił kopertę zegarka, nadajnik GPS i pasek kontrolujący aktywność serca. Tak, więc otrzymałem praktycznie nowe urządzenie. Niewymienione pozostało jedynie wnętrze zegarka, czujnik wearlink przypinany do paska i pasek do sensora GPS. Pozostałe części są nowe. Po powrocie pulsometru z serwisu użyłem go jedynie kilka razy sporadycznie. Sprzedaję pulsometr, ponieważ bieganie zastąpiłem uczęszczaniem na siłownię. Urządzenie jest w pełni sprawne i w stanie idealnym. Nieznaczne ślady użytkowania widoczne jedynie na paskach, które absolutnie nie rzutują na działanie sprzętu. Urządzenie było testowane i działa bez zarzutu. Pytania można kierować mailowo: korczag@gmail.com. Osobom zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia zestawu.
Sprzedam Pulsometr Polar RS300X GPS G1 Czarny
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pulsometr Polar RS 300 X G1 jest jeszcze na sprzedaż ? Można prosić o zdjęcia ?