teraz czasami biegam z bidonem w reku i nie jest to może aż tak upierdliwe ale na pewno z plecakiem byłoby wygodniej no i np. można jakiś mały aparacik dodatkowo wrzucić.....Rafał 66 pisze:...Na gwiazdkę kupiłem sobie plecak biegowy, z którym wybieram się na dłuższe wybiegania. Jest to zdecydowanie bardziej wygodne niż pas, czy bidon w ręce. Polecam.
rubin - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
- Życiówka w maratonie: brak
Monika mi bardzo podobają się takie wycieczki, ciekawostki, przygody podczas biegu ..... gdybym miał tylko biegać na określony czas, dystans, plan to dawno bym rzucił w diabły to bieganie ......
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
i dlatego mam następne takie plany; ten weekend niestety pracuję ale w następny planuję z Bobolic do Złotego Potoka, również szlakiem; wyjdzie jakieś 18-20 km trailu, ale mam zamiar bez spinania; taka wycieczka ze zwiedzaniem ruin, jaskińacer pisze:Monika mi bardzo podobają się takie wycieczki, ciekawostki, przygody podczas biegu ..... gdybym miał tylko biegać na określony czas, dystans, plan to dawno bym rzucił w diabły to bieganie ......

mąż zapowiedział, że nie wiadomo, czy mnie puści /bezpieczństwo/ ... ; pewnie zaopatrzę się w jakiś gaz albo coś
w niedzielę biegłam sama; mąż tylko odstawił mnie na szlak samochodem a potem odebrałRafał 66 pisze:Fajna niedziela Ci wyszła, brawo!
Też wczoraj pierwsze 13 km biegałem z żoną, resztę zrobiłem sam.
Na gwiazdkę kupiłem sobie plecak biegowy, z którym wybieram się na dłuższe wybiegania. Jest to zdecydowanie bardziej wygodne niż pas, czy bidon w ręce. Polecam.

co do plecaczka, stwierdziłam, że póki długi rękaw - starczy mi ten co wykopałam w szafie u córki; jak będzie cieplej - trzeba będzie poszukać czegoś porządniejszego /obtarcia

a bidony w ręce odpadają - w takiej drodze to ja ręce mam zajęte trzymaniem mapy

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
gaz ? Na jaskinie ????rubin pisze:acer pisze: taka wycieczka ze zwiedzaniem ruin, jaskiń![]()
; pewnie zaopatrzę się w jakiś gaz albo coś

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Jeśli można Moniko,to ja poproszę o jakieś wskazówki nawigacyjne z Twoich wycieczek po szlaku orlich gniazd 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
fiu fiu, dbają tam o Ciebie

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
i owszem 
mówiłam, że super towarzystwo
; już miałam się zapisać do klubu, ale zasada jest taka, że nie mogłabym wtedy startować w tych zawodach co organizują, bo tylko kilka osób może i to na zasadzie losowania 
ale już niedługo

mówiłam, że super towarzystwo

ale już niedługo

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
nie wiem, co masz na myśli, ale podoba mi się Twój tok myśleniaAniad1312 pisze:Jajo jak się patrzy, nie tam żaden fistaszek

- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Jajko cud miód malina
Macie może jeszcze jakieś rytułały na zwabienie wiosny? Byłam wczoraj w Częstochowie i widziałam,że macie...
Ja musiałam odśnieżać wjazd do domu, żeby się wydostać

Ja musiałam odśnieżać wjazd do domu, żeby się wydostać

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Moniko, jakby to....
Hmmm... mój wpis będzie podzielony na 2 części. Część pierwsza będzie miła. Część druga trochę mniej.
I.
Bardzo dziękuję za sympatyczne życzenia
Tak, mleko pod nosem i gzik w kolanach 
Wychodzi, żeś jest szpiegunem fejsbukowym albo co
II.
Za odkopanie bloga i otwarcie szafy, z której wypadł już mocno nadgniły trup...

Hmmm... mój wpis będzie podzielony na 2 części. Część pierwsza będzie miła. Część druga trochę mniej.
I.
Bardzo dziękuję za sympatyczne życzenia

Wychodzi, żeś jest szpiegunem fejsbukowym albo co

II.

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Trupa będziemy reanimowaćPiechu pisze:II.

a tak w ogóle - to starszą panią chciałeś bić ???
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Proszę, nestorka rodu się odezwała
A czy ja gdzieś o biciu piszę? 
Trup to trup do tego w stanie rozkładu, nie da się reanimować. Wskrzeszanie umarłych zawsze kończyło się źle
Ale w sumie to tak miło było przypomnieć sobie - gdy tylko Pani Gosposia odkurzyła to i owo - jak to jeszcze niedawno biegało się wolno i z wysokim tętnem
Fajne, fajne 

Trup to trup do tego w stanie rozkładu, nie da się reanimować. Wskrzeszanie umarłych zawsze kończyło się źle

Ale w sumie to tak miło było przypomnieć sobie - gdy tylko Pani Gosposia odkurzyła to i owo - jak to jeszcze niedawno biegało się wolno i z wysokim tętnem

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu