sarenka70-komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to dlatego nie mogłam znaleźć wątku z komentarzami
zacznę od tego, że sama - jako mama - widzę, jak trudno jest znaleźć czas i siły i pogodzić to jeszcze z potrzebami rodziny; mam nadzieję, że rodzina pamięta też o Twoich potrzebach ;
życzę powodzenia w przygotowywaniu się do Berlin Marathon, a po drodze wielu radości z innych startów, w ogóle z biegania i niech ta wiosna szybko wreszcie przyjdzie
PS. córcię masz przeuroczą, niech Ci zdrowo i pogodnie rośnie
zacznę od tego, że sama - jako mama - widzę, jak trudno jest znaleźć czas i siły i pogodzić to jeszcze z potrzebami rodziny; mam nadzieję, że rodzina pamięta też o Twoich potrzebach ;
życzę powodzenia w przygotowywaniu się do Berlin Marathon, a po drodze wielu radości z innych startów, w ogóle z biegania i niech ta wiosna szybko wreszcie przyjdzie
PS. córcię masz przeuroczą, niech Ci zdrowo i pogodnie rośnie
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
W ogóle podziwiam, że tak szybko wróciłaś do aktywności i że tak sprawnie to wszystko ogarniasz
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
A gdzie zniknął poprzedni wątek?
Gratuluję szybkiego powrotu. Powodzenia,
Gratuluję szybkiego powrotu. Powodzenia,
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 2:57:35
A pisze nadal "budowanie formy jesiennej-cel maraton Berlin"ciaza sie skonczyla wiec ten watek skonczylam.Ale nie wiedzialam jak dodac do watku komentarze i dlatego dodatkowo na tej stronie .Pisz Kasiu uwielbiam cie czytac.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40m00s
- Życiówka w maratonie: 2h59min09s.
- Kontakt:
Miałam mały problem ze znalezieniem ale udało się
Chciałam przede wszystkim napisać że podziwiam za tak szybki powrót i zorganizowanie! Mam nadzieję, że uda mi się zostać taką mamą
Do Berlina też się przygotowuję - trzymam kciuki i za Ciebie.
powodzenia!
Chciałam przede wszystkim napisać że podziwiam za tak szybki powrót i zorganizowanie! Mam nadzieję, że uda mi się zostać taką mamą
Do Berlina też się przygotowuję - trzymam kciuki i za Ciebie.
powodzenia!
www.runtheworld.pl - bloguję
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
czasami tak jest, że plany planami a życie sobie ; nieraz wydaje mi się, że strasznie ciężko mam i pod górę z możliwościami czasowymi, ale ja mam tylko 2 córy i wcale nie takie małe (8 i 15); nie bardzo jestem sobie w stanie wyobrazić, jak wygląda Twoja walka o czas ale naprawdę musisz być bardzo a) zorganizowana albo b) wyluzowana
pozdrawiam i powodzenia w ogarnianiu swiąt
pozdrawiam i powodzenia w ogarnianiu swiąt
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 2:57:35
No tak wszystkiego po trochu :w miare zorganizowana ale i nieraz wyluzowana :uuusmiech: Poprostu w domu niektore porzadki musza poczekac na lepsze czasy :uuusmiech: Choc moja polozna ktora do mnie przychodzila po porodzie stwierdzila ze jak na czworke dzieci bardzo dobrze u nas wyglada
A co do tempa treningow to chyba jest dobrze jak na 11 tydzien po porodzie
A co do tempa treningow to chyba jest dobrze jak na 11 tydzien po porodzie