5 km poniżej 20 min
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witaj Krys! Ja rownież mieszkam w NJ (Clifton) i biegam sobie amatorsko 3-4 razy w tygodniu. Chętnie potrenowalbym w grupie. Mój e-mail : adamw1975@ yahoo.com Może jest tu ktoś jeszcze z NJ kto chciałby wspólnie pobierać?
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Załamałam się - ja 5 km robię w 32 minuty

Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Otóż to! Najważniejsze to starać się zawsze dostrzec tę dobrą stronęsaper pisze:Ale za to jaki masz jeszcze potencjał wzrostu ! Ci najlepsi musza zadowolić się poprawą sekund, a Ty będziesz haratała całe minuty

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:52
Mój kolega po 2tyg podbiegania do pracy i z pracy (7km całość). Nabiegał na 4km w ulicznym biegu 17.46. facet 36lat nigdy nie uprawiał żadnej dyscypliny. Pracuje fizycznie,czasem popala faje
Jego waga ok 88kg 178cm. Jak widać nie ma reguł
Trzeba trenować i się nie łamać.

-
- Rozgrzewający Się
Po raz kolejny udało mi sie zejść trochę tzn na 22:58. Po niezbyt pracowitym styczniu i nieco lepszym lutym to chyba nawet niezły czas tym bardziej ze były 2 ciężkie podbiegi ,co optymistycznie pozwala patrzeć w przyszłość. Teraz, w ramach przygotowań do osiągnięcia mojego celu czeka mnie 10K w kwietniu i halfmaraton w maju. Nie wiem czy to dobry pomysł ale co mi tam, próbuje.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56
Przepraszam że tak odkopuje ale idealnie mi temat pasuje..
Mianowicie Zacząłem biegać końcem grudnia - początkiem stycznia tego roku i w ten weekend będe próbował łamać 20 minut.. to jest dziwne?
Mianowicie Zacząłem biegać końcem grudnia - początkiem stycznia tego roku i w ten weekend będe próbował łamać 20 minut.. to jest dziwne?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56
Chyba w sumie wszystko :D
To moje pierwsze zawody.. Endomondo pokazuje ze na treningach najszybciej 5km przebiegłem w 21:40. Jak już napisałem zacząłem biegać 3,5 miesiaca temu i celuje w 20 minut a wszyscy wcześniej pisali że biegają po 23 minuty i nie wiem czy moj wynik jest jakos dziwny?
To moje pierwsze zawody.. Endomondo pokazuje ze na treningach najszybciej 5km przebiegłem w 21:40. Jak już napisałem zacząłem biegać 3,5 miesiaca temu i celuje w 20 minut a wszyscy wcześniej pisali że biegają po 23 minuty i nie wiem czy moj wynik jest jakos dziwny?
-
- Zaprawiony W Bojach
nie kombinuj
tylko się ciesz , bo to jest dobry czas jak na 3 miesiące biegania. Świetna baza pod naprawdę szybkie ( jak na amatorów ) bieganie.
Poniżej 20 minut ten dystans biega garstka, nieliczny odsetek ludzi. Skąd wiem? A sprawdź wyniki np. parkrun
http://www.parkrun.pl/warszawa-praga/re ... qNumber=97
na ponad 110 startujących 8 osób zeszło poniżej 20 minut,

tylko się ciesz , bo to jest dobry czas jak na 3 miesiące biegania. Świetna baza pod naprawdę szybkie ( jak na amatorów ) bieganie.
Poniżej 20 minut ten dystans biega garstka, nieliczny odsetek ludzi. Skąd wiem? A sprawdź wyniki np. parkrun
http://www.parkrun.pl/warszawa-praga/re ... qNumber=97
na ponad 110 startujących 8 osób zeszło poniżej 20 minut,