Niedzielne bieganie Krakowskie Błonia

Awatar użytkownika
donv
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Zakładam wątek bo nie znalazłem takiego.

Proponuję, aby z weekendu na weekend ustawiać się na niedzielne wybieganie wokół Błoń w KRK np. ok 9.00 rano na różne dystanse (ilość okrążeń) ale zbliżone tempo.

Jutro np. planuję 15 km (4 okrążania + 1 km) w czasie 1:30h - 1:35h. O 9.00 - 9:30 chciałbym zacząć, raczej bez postojów, równym, spokojnym tempem z garminkiem na łapie.

Zwykle biegam sam, ale towarzystwo mile widziane :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mrmehow
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:07

Nieprzeczytany post

Siema, co do wspólnego, niedzielnego wybiegania na błoniach jestem na "TAK".
Mieszkam w hucie (os. Piastów).Jak ktoś biega w tygodniu, porankami ok godz. 8:00 i potrzebuje towarzystwa to zapraszam. Do tej pory biegałem nieregularnie i tylko sam, wiec towarzystwo będzie niezłym motywatorem, żeby się zebrać z wyrka jak lenistwo przemawia...
Pozdrawiam
Michał

Obrazek
Awatar użytkownika
donv
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

mrmehow pisze:Siema, co do wspólnego, niedzielnego wybiegania na błoniach jestem na "TAK".
Mieszkam w hucie (os. Piastów).Jak ktoś biega w tygodniu, porankami ok godz. 8:00 i potrzebuje towarzystwa to zapraszam. Do tej pory biegałem nieregularnie i tylko sam, wiec towarzystwo będzie niezłym motywatorem, żeby się zebrać z wyrka jak lenistwo przemawia...
Ale Blonia tez w tygodniu czy tylko niedziela?
Awatar użytkownika
mrmehow
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 44:07

Nieprzeczytany post

Ale Blonia tez w tygodniu czy tylko niedziela?[/quote]

Błonia wchodzą w grę również w tygodniu. Jednak nie zawsze rano jestem w stanie dojechać. W zależności od pracy. A tu różnie bywa... Ogólnikowo system 2 dni na 2 dni.. wiec w zależności jak wypadnie ... W dni pracujące do godz. 11:00 się muszę wyrobić, w dni wole hulaj duszo. No limits czasowy :)
Pozdrawiam
Michał

Obrazek
ODPOWIEDZ