Powrót do biegania
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
- Życiówka w maratonie: brak
Powróciłem do biegania, za mną jak na razie pierwszy trening, biegało się nawet dobrze i jestem zaskoczony, że po kilkuset metrach nie miałem zadyszki ani nawet po 2km co zwykle u mnie się pojawiało przy powrotach, dzisiaj znów wybieganie po nocnych ścieżkach parkowych:) życzę wszystkim miłego biegania:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:14
- Życiówka w maratonie: 2:57:08
- Kontakt:
Oj kolego -coś Ci kiepsko idzie - miałeś z tego co pamiętam zacząć 1 marca 

Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Można było się domyślać, że tak będzie u kogoś kto na starcie pisze:Adrian26 pisze:Oj kolego -coś Ci kiepsko idzie - miałeś z tego co pamiętam zacząć 1 marca
Czyli po prostu - "nie biegam, bo mi się nie chce"Laufer pisze:A więc moja przerwa w bieganiu ma około 5 miesięcy, wynika to z braku ciągłej motywacji do wyjścia z domu na stadion czy na szlaki biegowe.

Laufer pisze:Chciałbym powrócić do biegania od 1 marca, na początku zwracam się do osób, które pomogły by mi w napisaniu planu treningowego na chociaż miesiąc na cały marzec, potem chciałbym przystąpić do bardziej intensywnych treningów by w przyszłym roku poprawić swoje życiówki na dystansach średnich oraz długich. Moje wcześniejsze treningi wyglądały tak, że biegałem kilka dni a potem miałem przerwę z braku motywacji i tak było na okrągło. Niedawno ukończyłem 20 lat, mam 177cm wzrostu i 60kg wagi, moje aktualne rekordy życiowe nie są jakieś wybitne, ale wygląda to tak: 800m - 2.26; 1000m - 3.10; 3000m - 13.18, 5000m - 21.20. Niektóre wyniki pochodzą szczególnie z biegów przełajowych, ale chciałbym je bardzo o wiele poprawić:)
A co do tego, to zapadło mi w pamięci jedno zdanie podsumowujące cały ten temat, od razu przepraszam, że wyrażenie - "Chęci były, ale lenistwo się wpierdoliło."
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Laufer pisze:Zgadzam się absolutnie z waszymi wypowiedziami, ale cóż trzeba od czegoś zacząć, dobrze, że teraz zacząłem a nie za pół roku.
Oby tylko tym razem starczyło Ci na nieco dłużej motywacji

- polcia2000
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No to teraz pokaż nam wszystkim że podchodzisz do treningów poważnie i tym razem nie odpuścisz. PowodzeniaLaufer pisze: Zgadzam się absolutnie z waszymi wypowiedziami, ale cóż trzeba od czegoś zacząć, dobrze, że teraz zacząłem a nie za pół roku.

"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Od zbyt dlugiego siedzenia pojawiaja sie odciski na d...eLaufer pisze:Nie ma co siedzieć na dupie jak to mówią, a zawsze chciałem przebiec maraton, mam nadzieję, że się uda:)

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Laufer pisze:hehe ale wolałbym by ból nie dokuczał mi podczas biegania
W takim razie staraj się podczas biegu lądować na stopnie, a nie na tyłku