boost - TUNING
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Twoje oburzenie wynika z tego, że chyba nie bardzo znasz Yacoola oraz jego sposobu komunikowania się a także specyficznego poczucia humoru i zbyt dosłownie traktujesz jego słowaZbigniewX pisze:ATGO, napisałeś:
Cytuj:
Myślę, że yacool potraktował nas jako tzw "Aniołów Biznesu", którzy w tym przypadku niekoniecznie oczekują zwrotu finansowego ze swojej złotówkowej inwestycji.
Jak to się ma do tego co autor tego wątku napisał:
Cytuj:
Doktor musi zebrać 649 zeta za nieudaną operację.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Normalnie tylko czekać na donos do skarbówki
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To ze złotówką i kontem było na poważnie? :DDD
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
-
- Zaprawiony W Bojach
haha, dokładnie tak!Piechu pisze:Twoje oburzenie wynika z tego, że chyba nie bardzo znasz Yacoola oraz jego sposobu komunikowania się a także specyficznego poczucia humoru i zbyt dosłownie traktujesz jego słowa
Yacool, wracaj szybko z tych kajmanów, na które pojechałeś za tą fortunę, której się dorobiłeś na forumowiczach i wyjaśnij całe zamieszanie, bo podejrzewam, że co niektórzy oka nie zmrużą obmyślając kolejne ankiety zanim się nie dowiedzą o co chodzi. A jak się dowiedzą, to pewnie to i tak niewiele zmieni...
No sfera domysłów i budowa wizji ze szczątków niedomówień naprawdę może osiągnąć szczyty. I gdzie tu luuuz?
-
- Zaprawiony W Bojach
Wnioskując z twojej wczorajszej aktywności na forum można domniemywać, że pragniesz tego pierwszego tylko nie wiesz jak się do tego zabrać. Dam ci dobrą radę: załóż kilka wątków politycznych albo antyreligijnych. Szybko dostaniesz opr. albo ban od admina. Będziesz ukontentowany.ZbigniewX pisze:Zlinczujecie mnie a może w duchu przyznacie rację?
Jak nie on, to może ktoś inny. Z innego forum pamiętam dwie udane zbiórki. Jedną na buty dla gimnazjalisty, drugą na handbike.ZbigniewX pisze:Co byś powiedział f.lamer gdybym i ja zamieścił swój post w którym także prosiłbym o wpłaty powiedzmy 500zł, 100zł, 10zł czy choćby 5zł od ludzi dobrej woli. Jakbyś się do tego ustosunkował? Wpłaciłbyś?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
mam gdzieś życie forumowe.ZbigniewX pisze:f.lamer, napisałeś:Napisałeś tak jakbym ja tak robił. Ja nie zamykam swojego forumowego życia w transakcjach kupię/sprzedam. (...)przeszkadza ci że ludzie nie chcą zamykać swojego życia w transakcjach kupna-sprzedaży?
piszę o prawdziwym życiu i twoim do niego podejściu:
nic poza kupno-sprzedaż (no jak ja mogę kumpla wspomóc, skoro on nic dla mnie nie zrobił?)ZbigniewX pisze:za swoje usługi bierzesz pieniążki, za warsztaty na których przekazujesz swoją wiedzę także więc w czym problem?
Jeżeli wszystko jest w porządku płacimy Tobie(sam chciałem zlecić cięcie-gięcie butów), jeżeli zaś odnotowujesz wpadkę to także prosisz o pieniążki!
Dlaczego mamy składać się na Twój biznes???(...) dlaczego ja mam dokładać się do Twojego biznesu skoro jak idzie wszystko dobrze to nie mam z tego żadnego profitu a jak źle to...
i nawet nie chodzi o to co robisz ze swoimi pieniędzmi - to w końcu twoje pieniądze.
problem w tym, że przeszkadza ci że inni mogą publicznie prosić i pieniądze na mało zbożny cel i - o niesprawiedliwości świata! - dostawać je.
i - przemyśl to - to jest naprawdę twój problem.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie miałem przez jakiś czas dostępu do netu i zacząłem wykazywać wyraźne symptomy odstawienia.
Na wstępie dziękuję Zbigniewowi za energię i zapał, którego efektem stało się zwiększenie zainteresowania tematem. Choć zapewne nie było to jego intencją. Nic tak bowiem nie boli pomysłodawcy jak brak forumowego odzewu. W tym miejscu, pragnę zaznaczyć, że w moim przekonaniu można nie uczestniczyć w zbiórce, wciąż pozostając człowiekiem dobrej woli. Jestem też pełen podziwu dla niegasnącego zaangażowania Zbigniewa, wykorzystującego wszystkie możliwości tego forum, by dać wyraz ankietowej ekspresji, potęgując tym samym wydźwięk i znaczenie poruszonego problemu. Utrzymując takie tempo ekspansji, jawi się duża szansa, że wzorem słynnej już panny Anny, doktor Zenon trafi na okładki magazynów biegowych, albo podzieli los Oscara Pistoriusa, albo jedno i drugie. Czas pokaże jaki los gotuje Zenonowi M. Zbigniew X.
A teraz o samym projekcie, o szczegółach którego na razie wiedziałem tylko ja, ale za który ponoszę już bardzo konkretne konsekwencje.
Na początek:
Pamiętacie tego pacjenta?
W wątku do testu sprzed kilku już lat, Zenek zrobił mu wirtualny tuning. Dlaczego wirtualny? Ano dlatego, że możliwości przerobowe kliniki nie są nieskończone. Podobnie rzecz ma się z boostem. Zenek nie nadąża czasowo ale też i finansowo ze swoimi kontrrewolucjami za każdą rewolucją. Jeśli już coś opuści klinikę, to zazwyczaj po czasie, gdy wszystko ostygło. To jak taka odgrzewana w mikrofali pizza, która nijak się ma do chrupiącej jak styropianowa pianka pizzy z pieca.
Do rzeczy:
od dłuższego czasu po zenkowym czerepie myśl się telepie, żeby zrobić buty dla Haile Gebrselassie. Początkowo projekt wiązał z Adizero, ale niemrawo mu to szło i z lenistwa zarzucił ambitny pomysł. Dzięki boostowi, a właściwie całemu cyrkowi wokół niego, Zenon znowu nabrał wigoru i ochoty na drugie podejście do tematu. Stąd ponowny apel do ludzi dobrej woli o wsparcie, dzięki któremu kontrrewolucja ma szansę ogrzać się ciepłem marketingowego pieca i wejść w tempo.
Na wstępie dziękuję Zbigniewowi za energię i zapał, którego efektem stało się zwiększenie zainteresowania tematem. Choć zapewne nie było to jego intencją. Nic tak bowiem nie boli pomysłodawcy jak brak forumowego odzewu. W tym miejscu, pragnę zaznaczyć, że w moim przekonaniu można nie uczestniczyć w zbiórce, wciąż pozostając człowiekiem dobrej woli. Jestem też pełen podziwu dla niegasnącego zaangażowania Zbigniewa, wykorzystującego wszystkie możliwości tego forum, by dać wyraz ankietowej ekspresji, potęgując tym samym wydźwięk i znaczenie poruszonego problemu. Utrzymując takie tempo ekspansji, jawi się duża szansa, że wzorem słynnej już panny Anny, doktor Zenon trafi na okładki magazynów biegowych, albo podzieli los Oscara Pistoriusa, albo jedno i drugie. Czas pokaże jaki los gotuje Zenonowi M. Zbigniew X.
A teraz o samym projekcie, o szczegółach którego na razie wiedziałem tylko ja, ale za który ponoszę już bardzo konkretne konsekwencje.
Na początek:
Pamiętacie tego pacjenta?
W wątku do testu sprzed kilku już lat, Zenek zrobił mu wirtualny tuning. Dlaczego wirtualny? Ano dlatego, że możliwości przerobowe kliniki nie są nieskończone. Podobnie rzecz ma się z boostem. Zenek nie nadąża czasowo ale też i finansowo ze swoimi kontrrewolucjami za każdą rewolucją. Jeśli już coś opuści klinikę, to zazwyczaj po czasie, gdy wszystko ostygło. To jak taka odgrzewana w mikrofali pizza, która nijak się ma do chrupiącej jak styropianowa pianka pizzy z pieca.
Do rzeczy:
od dłuższego czasu po zenkowym czerepie myśl się telepie, żeby zrobić buty dla Haile Gebrselassie. Początkowo projekt wiązał z Adizero, ale niemrawo mu to szło i z lenistwa zarzucił ambitny pomysł. Dzięki boostowi, a właściwie całemu cyrkowi wokół niego, Zenon znowu nabrał wigoru i ochoty na drugie podejście do tematu. Stąd ponowny apel do ludzi dobrej woli o wsparcie, dzięki któremu kontrrewolucja ma szansę ogrzać się ciepłem marketingowego pieca i wejść w tempo.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
yacool pisze: Czas pokaże jaki los gotuje Zenonowi M. Zbigniew X.
Yacool czy przekazy pocztowe wchodzą w grę?
A może zwrotne butelki po Bożole Nuwo przyjmiesz, nie narażając się na posądzenie o nielegalną rydzykową zbiórkę funduszy?
-
- Zaprawiony W Bojach
Pomysł fajny i nieco zwariowany więc chętnie dorzuciłem swój "grosik" Obawiam się jednak że Haile nie mógłby z nich oficjalnie korzystać - sam wiesz yacool jak to bywa ze sponsorami Najciekawsze dla mnie i tak jest to co dr Zenon odkryje zdejmując z boosta "słoninę"yacool pisze:Do rzeczy:
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na chwilę obecną w skarbonce jest 133,36,- czyli ponad 1/5 ceny boosta. Czy skarbówka też zagląda do takich skarbonek?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
dokładnie.
powinieneś był zacząć od zorganizowania pozwolenia na zbiórkę publiczną (do uzyskania w MAC) po ukonstytuowaniu komitetu zbiórki, przedłożeniu w urzędzie stosownych dokumentów i uiszczeniu opłaty skarbowej 82 zet.
powinieneś był zacząć od zorganizowania pozwolenia na zbiórkę publiczną (do uzyskania w MAC) po ukonstytuowaniu komitetu zbiórki, przedłożeniu w urzędzie stosownych dokumentów i uiszczeniu opłaty skarbowej 82 zet.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ale jak przychód jest nielegalny, to podatek od tego jest już legalny? To takie państwowe pranie kasy wtedy jest?
---------------------
Co? czyli najpierw zrobię zbiórkę na opłatę skarbową.
---------------------
Co? czyli najpierw zrobię zbiórkę na opłatę skarbową.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 14:05 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Olałbym te wszystkie pozwolenia na zbiórkę, ale jakiś konfident doniesie to i tak nic Ci nie zrobią. Zbyt mała szkodliwość społeczna czynu Najwyżej dopłacisz 82 zł podatku
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect