Witam, zaczynam biegac za tydzien tym planem http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547
I zastanawiam sie czy jest jakis zegarek, urzadzenie co bedzie mi odliczac tak czas jak tam jest? W sensie 30s biegu, potem jak sie konczy te 30s to pokazuje 4,30 min, skonczy sie to, to spowrotem pokazuje 30s biegu, i tak na zmiane 6x po kazdym, jest jakies takie urzadzenie co da rade ustawic takie cos na tym? Nike+? Mam buty na ten chip jakby co i zastanawialem sie czy ten chip ma taka opcje?
Jaki sprzet na takie odliczanie??
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trening 6 x 0:30 x 4:30 powinien być do zaprogramowania w większości zegarków z funkcją odliczania (interwal timer). Musi odliczać 2 czasy i mieć możliwość automatycznego wznowienia odliczania. Ja mam np. taki. Ma on możliwość zdefiniowania 3 różnych treningów, do 16 różnych czasów odliczania w każdym. Ale to chyba najwyższy model zegarka i trochę kosztuje. Miałem też Polara RS200 (najniższy model pulsometru do biegania), w którym można było zdefiniować max. 3 różnej długości interwały + zapętlenie. Wtedy często brakowało mi możliwości zdefiniowania czwartego.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A jaka cena tego co ty posiadasz? Ma pulsometr? Czym sie rozni 50 lap od 150lap bo znalazlem 50lap za 200zl.
@edit poczytalem z tym 50lap i juz rozumiem, a jest taki zegarek z interwalami ktory pokazuje tez puls? Bo ten chyba nie ma.
@edit poczytalem z tym 50lap i juz rozumiem, a jest taki zegarek z interwalami ktory pokazuje tez puls? Bo ten chyba nie ma.