Zuzu, od czegos trzeba zaczac
Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kanas, no zobaczymy czy zakwasy beda bo wlasnie mysle sobie ze ten ciezar to byl za duzy i nie dalam rady pracowac tak jak powinnam. Po sztangach to ja od razu czulam, ze bice dostaly w kosc rowno, teraz takiego uczucia nie ma. Ale pozyjemy, zobaczymy 
jak twoja noga?
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach

Gryzzelda - nie no na serio szacun, tym bardziej jak się weźmie pod uwagę Twoją wagę i posturę.
Ja mam łapy strasznie słabe - w życiu nigdy ani jednej pompki nie zrobiłam, także z tym podciąganiem na drążku to Cię rozumiem (ale coś czuję, że niedługo w Twoim przypadku to się zmieni
)
A noga to mi mi się objawia na zmęczeniowe złamanie kości piszczelowej - we wtorek ortopeda.
Ale biegam. Oczywiście.
Ja mam łapy strasznie słabe - w życiu nigdy ani jednej pompki nie zrobiłam, także z tym podciąganiem na drążku to Cię rozumiem (ale coś czuję, że niedługo w Twoim przypadku to się zmieni
A noga to mi mi się objawia na zmęczeniowe złamanie kości piszczelowej - we wtorek ortopeda.
Ale biegam. Oczywiście.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

ale skad ci sie przypaletoalo zmeczeniowe zlamanie kosci piszczelowej, skoro cie kostka bolala? czy ja znowu cos pomieszalam?
eh te piszczele, ze tez nie moga nam odpuscic... ani my im, w sumie
Co do pompek to ja tez jeszcze niedawno ani jednej nie zrobilam, teraz jestem w stanie zrobic 10, ale niezbyt ladnych
potem nie tylko rece, ale przede wszystkim plecy nie daja rady. Niemniej progres jest, przynajmniej w tym
i lapy mi sporo urosly, szkoda ze obwodu sobie nigdy nie zmierzylam, mialabym czarno na bialym
eh te piszczele, ze tez nie moga nam odpuscic... ani my im, w sumie
Co do pompek to ja tez jeszcze niedawno ani jednej nie zrobilam, teraz jestem w stanie zrobic 10, ale niezbyt ladnych
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach

No ostatnio mam urodzaj na bóle. Lewe kolano. Obydwa rozcięgna i kość piszczelowa nad prawą kostką (odcinek od 2 do 6 cm). Do wyboru do koloru.
10 męskich pompek? Czy damskich?
10 męskich pompek? Czy damskich?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

bardzo koslawych meskich (maz sie ze mnie smieje jak je robie, ale sie nie przejmuje
)
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Najpierw trening boksu, potem ćwiczenia ciężarkiem 8kg - Julia,przyznaj się, bieganie to przykrywka, element treningu kondycji, a Ty niedługo debiutujesz w jakichś walkach w klatce dla twardzielek? 
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

rubin, ja tam sie na innych nie skupialam, tylko na sobie, a najbardiej na tym zeby przy jednym z tych wymachow ze mnie zurek zjedzony godzine wczesniej nie wylecial
a tak serio to inne dziewuchy tez srednio dawaly rade. Co tu duzo mowic, nie jest to cwiczenie dla kazdego. Ja jednak troche juz chodze na te rozne pierdoly, wiec dawalam rade chociaz troche, bo jeszcze pol roku temu to bym pewnie wyszla po 5 min zajec.
Grim, to sie usmialam
cos trzeba w zyciu robic, co nie?
zuzu, 10 koslawych pompek to jeszcze zadne osiagniecie, troche bys popracowala i tez bys dala rade
a tak serio to inne dziewuchy tez srednio dawaly rade. Co tu duzo mowic, nie jest to cwiczenie dla kazdego. Ja jednak troche juz chodze na te rozne pierdoly, wiec dawalam rade chociaz troche, bo jeszcze pol roku temu to bym pewnie wyszla po 5 min zajec.
Grim, to sie usmialam
zuzu, 10 koslawych pompek to jeszcze zadne osiagniecie, troche bys popracowala i tez bys dala rade
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

samopoczucie extra, nogi w zasadzie tez ok. Jakis tam leciutki dyskomfort sie pojawial, ale chyba w normie. Juz sama nie wiem, niektorzy mi mowia ze biegali pomimo tych roznych boli i w koncu przeszlo, moze i mi przejdzie
teraz wbilam sie w moje opaski kompresyjne i sie regeneruje
teraz wbilam sie w moje opaski kompresyjne i sie regeneruje
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
o w morde, 8kg
Ja mam skondensowane hantle
Czyli puszki z masą kajmakową, na moje oko jakieś 600ml na reke
I jak robię Jillian z nimi to jestem spocona.
Więc czapki z głów Julka!
Ja mam skondensowane hantle
I jak robię Jillian z nimi to jestem spocona.
Więc czapki z głów Julka!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Fajne hasło, popieram!Gryzzelda pisze:To ja juz z dwojga zlego wole zeby mnie te nogi bolaly, a nie glowa.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Też popieram - jak teraz nie biegałam przez gips, to znowu zaczęły mnie częściej męczyć migreny. Na szczęście po paru tygodniach w miarę regularnego truchtania migrena znów jest pod jako taką kontrolą 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

ogolnie wychodzi na to, ze nawet jesli bieganie mi bedzie sprawialo bol, to musze sobie rower skolowac i na rowerze smigac, zeby sie regularnie dotleniac i tyle.