Adidas Energy Boost
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
mały pisał na blogu, że został ambasadorem więc może On coś skrobnie.
No ale chyba lepiej poznać opinie niezależne bo nie wierzę aby można było będąc ambasadorem mówić coś złego . Ja tego i tak nie kupię.
No ale chyba lepiej poznać opinie niezależne bo nie wierzę aby można było będąc ambasadorem mówić coś złego . Ja tego i tak nie kupię.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ciekawostka... na blogu PannaAnna zamieściła zdjęcia z siłki... w ZigZagach... ciekawe jaką ma o nich opinię - również rewolucja?
PS. uff... PannaAnna istnieje... i rzeczywiście przebiegła maraton - czyli nie jest to chamski PR z fotomodelką w roli głównej.
http://pl.linkedin.com/pub/anna-szczypc ... 34/900/3a8
dlaczego na takim blogu nie może być informacji: "dziękuję firmie Adidas za sprzęt/foto/podróże"?
PS. uff... PannaAnna istnieje... i rzeczywiście przebiegła maraton - czyli nie jest to chamski PR z fotomodelką w roli głównej.
http://pl.linkedin.com/pub/anna-szczypc ... 34/900/3a8
dlaczego na takim blogu nie może być informacji: "dziękuję firmie Adidas za sprzęt/foto/podróże"?
-
- Rozgrzewający Się
Raff, a za ile one w sklepie GO Sport? Taniej/drożej niż w Adidasie?raff_pl pisze:Korzystajac z okazji pomacalem i przymierzylem Boosty w Go Sporcie. Pomijam fakt ze wszystko dookola obklejone Adidasem, pseudoprofesjonalny host probuje mi na sile opowiadac farmazony o tym, ze startowo biega sie ze srodstopia a rekreacyjnie z piety, wiec ten boost jest super, markieting jest markieting... Sam material podeszwy faktycznie ciekawy, przy moich 80 kg dalo sie poczuc amortyzacje przy skoku na piety. Druga sprawa to ilosc tego materialu - pod pieta jest tyle, ze zasadniczo jakby wyciac dziure to bylby garaz dla kompakta, zdziebko przerazajace. Gora jak elastyczna skarpetka, scisle przylega, ladnie trzyma, bez jakiegos szczegolnego zarzutu ale i bez jakiegos szczegolnego zachwytu. W zestawieniu z cena... hmmm, nie ma mowy. Nawet fakt ze moglbym je sobie zrefundowac nie sklania mnie do zakupu. Podsumowujac mam wrazenie ze wiecej w tym bucie marketingu niz faktycznych korzysci, cena w dol, material do innych butow, moze cos sie z tego wybierze.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
W RunnersClub są za 555 zł
http://www.runnersclub.pl/Buty-do-biega ... l-317.html
A nam na szkoleniu powiedziano, że będą kosztować 649zł i będę dostępne w internecie tylko w SklepieBiegacza
A nam na szkoleniu powiedziano, że będą kosztować 649zł i będę dostępne w internecie tylko w SklepieBiegacza
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
A...kupiłem je sobie. Ciekawośc zwyciezyła . W Runnersclub "po rabacie" wyszły 522 zł . W niedzielę pobiegam. Szkoda tylko , że jestem biegowym leszczem i nie napiszę fachowej recenzji, raczej jakies pierwsze wrażeniamaly89 pisze:W RunnersClub są za 555 zł
A propos.... mały89 jesteś Wielki, dzięki za informację
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Daj koniecznie znać jak wrażenia Od końca marca będę stał w sklepie i "promował" te buty, jednak nie dostanę ich do testów, a ciekawy jestem opinii o nich.
-
- Dyskutant
Uległem czarowi marketingu i w piątek zakupiłem ów produkt w Go-Sporcie(wyszło z rabatem 550 pln, a i pas do bieganie dodawali gratis) z myślą o nowym sezonie. Przesiadłem się nań z Asics Kayano 18, które były moimi pierwszymi nowożytnymi butami biegowymi. Opinia po przejechaniu w nich 30 km-jak najbardziej pozytywna, mówię to z punktu widzenia biegowego laika, który biega dopiero drugi sezon. W stosunku do Kayano, czuje się, jak bym się przesiadł na fajną szosówkę z starego roweru holenderskiego. Biega mi się szybciej, bardziej lekko i jestem mniej zmęczony. Nie wiem na ile to zasługa tego wynalazku, a na ile efekt placebo:). Choć dziś widziałem na wystawie to cudeńko i jestem urzeczony:http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=4815.
Ps. Pani Ania istnieje naprawdę, biega w "stajni" Wojtka Staszewskiego i jest śliczna:), była nawet główną bohaterką relacji live z ostatniego Maratonu Warszawskiego na gazetowym portalu.
Ps. Pani Ania istnieje naprawdę, biega w "stajni" Wojtka Staszewskiego i jest śliczna:), była nawet główną bohaterką relacji live z ostatniego Maratonu Warszawskiego na gazetowym portalu.
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Mały jak można coś sprzedawać i wcześniej tego nie przetestować? Z butami to chyba trudne, nie ?maly89 pisze:Daj koniecznie znać jak wrażenia Od końca marca będę stał w sklepie i "promował" te buty, jednak nie dostanę ich do testów, a ciekawy jestem opinii o nich.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Dajcie ktoś normalne zdjęcie tego buta (nie z reklamy i folderów) bo chcę sprawdzić co ten styropian w podeszwie robi
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
Jerzman pisze:Uległem czarowi marketingu i w piątek zakupiłem ów produkt w Go-Sporcie(wyszło z rabatem 550 pln, a i pas do bieganie dodawali gratis) z myślą o nowym sezonie. Przesiadłem się nań z Asics Kayano 18, które były moimi pierwszymi nowożytnymi butami biegowymi. Opinia po przejechaniu w nich 30 km-jak najbardziej pozytywna, mówię to z punktu widzenia biegowego laika, który biega dopiero drugi sezon. W stosunku do Kayano, czuje się, jak bym się przesiadł na fajną szosówkę z starego roweru holenderskiego. Biega mi się szybciej, bardziej lekko i jestem mniej zmęczony. Nie wiem na ile to zasługa tego wynalazku, a na ile efekt placebo:). Choć dziś widziałem na wystawie to cudeńko i jestem urzeczony:http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=4815.
Cieszę się , ż e Ania istnieje ale napisała o tych butach tak, jakby miała z nimi kontakt wyłącznie na sesji zdjęciowej . Czyli nie dowiedziałem się o nich niczego. Pewnie dziewczyna lepiej biega niż pisze. Chociaz jej blog jest ok . Już się nie czepaim bo mi w wawie opony poprzebijają kiedy przyjade na połówkę
Ja od początku swojego biegania ( dopiero rok ) biegam wyłącznie w adidasach - supernowa Glide 4 treningowo i Adizero Adios 2 ( kiedy wydaje mi się ż e biegam szybciej) i ciekaw jestem tych boostów. A w rewolucje nie wierzę...
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
radslo1 pisze:Mały jak można coś sprzedawać i wcześniej tego nie przetestować? Z butami to chyba trudne, nie ?maly89 pisze:Daj koniecznie znać jak wrażenia Od końca marca będę stał w sklepie i "promował" te buty, jednak nie dostanę ich do testów, a ciekawy jestem opinii o nich.
A no na to już wpływu nie mam. Podczas szkolenia dane mi było poznać sporo teorii oraz przetestować materiał boost (m.in. przeprowadzaliśmy ten test z piłeczkami) Też wolałbym najpierw przetestować te buty jednak producent zarządził, że nie będzie mi to dane
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wpdanij do nas do sklepu - leżą i czekają na CiebieGife pisze:Dajcie ktoś normalne zdjęcie tego buta (nie z reklamy i folderów) bo chcę sprawdzić co ten styropian w podeszwie robi
-
- Wyga
Hehe... robi się ciekawie...
PannaAnnaSz. - spec od reklamy - z opłaconym blogiem.
Pojawiają się ambasadrowie marki (którzy co prawda nie biegali, ale ceny i sklepy znają - rzucali również kulkami w styropian).
No i "w końcu" pojawiają się pierwsi szczęśliwi właściciele (którzy co prawda są laikami i mało biegają więc nie potrafią się wypowiedzieć - ale polecają - już wiedzą, że nie będzie lepiej wydanych 5 stów w sezonie 2013)
PannaAnnaSz. - spec od reklamy - z opłaconym blogiem.
Pojawiają się ambasadrowie marki (którzy co prawda nie biegali, ale ceny i sklepy znają - rzucali również kulkami w styropian).
No i "w końcu" pojawiają się pierwsi szczęśliwi właściciele (którzy co prawda są laikami i mało biegają więc nie potrafią się wypowiedzieć - ale polecają - już wiedzą, że nie będzie lepiej wydanych 5 stów w sezonie 2013)
-
- Zaprawiony W Bojach
znaczy sie ... wszystko idzie wg planu
i niech sobie idzie ... co mnie to obchodzi ... ja 600 pln za styro nie dam
w ogole po co komu sprezystosc w piecie ... przeciez z piety sie nie biega ... 100 pln bym wiec tez nie dal
ale jak ktos zaczyna, nie zna sie, sporo wazy i ma troche w portfelu ... to na pewno te reklamy ( + entuzjazm sprzedawcow wywolany solidna prowizja ) go przekonaja ... i to jest target .. a nie my
i niech sobie idzie ... co mnie to obchodzi ... ja 600 pln za styro nie dam
w ogole po co komu sprezystosc w piecie ... przeciez z piety sie nie biega ... 100 pln bym wiec tez nie dal
ale jak ktos zaczyna, nie zna sie, sporo wazy i ma troche w portfelu ... to na pewno te reklamy ( + entuzjazm sprzedawcow wywolany solidna prowizja ) go przekonaja ... i to jest target .. a nie my