Początkujący

Przemo7755
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, prosiłbym o pomoc w wyborze 1. butów do biegania.

Wzrost: 185 cm
Masa: 72 kg
Rodzaj stopy: Neutral, ew. lekki supinator (dokładnie ciężko jest mi to określić, gdyż nie jestem fachowcem, a moim jedynym źródłem wiedzy na temat biegania jest internet, nie mam płaskostopia, mam za to dosyć wysokie podbicie, butów praktycznie nie niszczę, mogę w nich chodzić przez kilka lat, a podeszwa dalej jest w dobrym stanie, więc ciężko mi coś więcej powiedzieć, może wy mi pomożecie :D?)
Rodzaj podłoża: głównie polne dróżki, niestety z dosyć dużą ilością kamieni, ewentualnie leśne ścieżki.

Dodam, że w przeszłości miałem kontuzję kolana, ale już wszystko jest ok :).

Są to moje pierwsze buty typowo do biegania, więc chciałbym je kupić tak do 200zł.

Moje typy:
Asics Gel-Contend
http://www.runshop.pl/buty-do-biegania- ... d2363.html

Asics Gel Flashfire 3 T10NQ
http://bieganie.mauser.com.pl/wp-conten ... -t10nq.jpg

Pozdrawiam Przemek.
PKO
Przemo7755
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może jeszcze te będą ciekawą propozycją:
Asics Patriot 5
http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... IOT-5.html

Pzdr.
Przemo7755
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Up.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wysil się trochę leniu. najłatwiej śmiecić na forum a najtrudniej poszukać prawda?
Nie dziw się, że nikt Ci nie odpowiada.

Do Pana admina :)
Czy nie można by wzorem innych for zablokować dodawania nowych tematów przez nowych użytkowników? Dopiero po umieszczeniu 20-30 postów w już istniejących tematach mieliby taką możliwość. Dodatkowo utworzyć jakiś dział dla nowych i tam mogliby zakładać tematy. Na innych forach, na których bywam taki system się sprawdza. Jest większy porządek i dużo łatwiej odnaleźć to czego się szuka. A tutaj milion takich samych tematów i o tym samym, generalnie bajzel.
To tyle ode mnie ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Przemo7755
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wiesz wydaje mi się, że właśnie po to jest to forum, aby człowiek który się na czymś nie zna mógł poprosić o radę doświadczonych kolegów i koleżanek. Na temat tych butów oczywiście szukałem, ale głównie były to opisy "reklamujące", a wiadomo, że na takich nie można polegać, bo każda firma o swoim produkcie napisze jak najlepiej. Chciałem usłyszeć od was bardziej krytyczne zdanie, bo w końcu nic nie przebije opinii z pierwszej ręki.

Pozdrawiam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ