POCZATEK KU LEPSZEMU

Moderator: infernal

lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam Po tak dlugiej przerwie wreszcie cos napisze<<<nie to ze sie poddalem!!!>>>>>poprostu wymieniali u nas slup antenowy i przez ponad miesiac bylem bez internetu.....Dalej ide treningiem z http://www.bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=256 jestem w szostym tyg.
DZisiejszy trening wykonany w 100proc.
Czas;33;12min
Dyst;5,34
Sred pred.6.12
Sred tet.151
dodam ze biegalem dzisiaj w nowych butach i troszke mnie cisly wiec komfortowo raczej nie bylo....a tak po cichu dodam ze waga po pieciu tyg treningu i zastosowanej diecie dzisiaj 86,2;)

Witam moze tak na poczatek troche o mnie jestem 30 latkiem 170 cm wzrostu i 91 kg wagi,tak jak w tytule postanowilem troche zmienic moje zycie i zaczac sie ruszac(postanowilem biegac;))... i tak oto trafilem na strone bieganie.pl,,,po przeczytaniu bloga BIEGACZA Z POLNOCY tak jak by mnie ktos strzelil w twarz i powiedzial.... wstawaj chlopie wszystko jest moxzliwe zacznij sie na nowo ruszac..... dlaczego od nowa...w wieku szkoly podstawowej sport byl dla mnie wszystkim gralem w pilke w kosza we wszystkio co jest mozliwe..w plecaku do szkoly oprocz ksiazek nosilem zawsze pilke...az do czasu kiedy uleglem powaznemu wypadkowi po ktorym przez 3 tyg bylem w spiaczce, jestem po trepanacjii czaszki i zamiast polowy czola mam plytke kauczukowa i wtedy stalo sie najgorsze calkowity zakaz grania w pilke zwolniony z wf dozywotnio nauczyciele chodzili za mna dmuchali i chuchali;)wypisali mnie z klubu zarowno pilkarskiego jak i zapasniczego...totalna zalamka w wieku 14 lat zostalem odizolowany od moich kolegow ktorzy od rana do wieczora ganiali za czym kolwiek;(wiec po co mi tacy koledzy i znalazlem sobie troche inne towarzystwo ktorych sport wogole nie interesowal,za to interesowalo ich cos innego(picie palenie roznego rodzaju uzywki )i o sporcie calkowicie zapomnialem. Po kilku latach beztroskiej zabawy,imprezowania itd.,poznalem dzieczwyne (obecnie moja wspaniala zonke)ktora 9 lat temu urodzila mi wspaniala coreczke i zas nie bylo czasu na jakikolwiek sport, a tak naprawde sport zawsze byl tylko ze w mojej glowie(myslenie co by bylo gdyby nie wypadek...moze to moze sramto)i tak to zlecialo te 30 lat,,i teraz wlasnie w wieku tych 30 lat dostrzeglem jak strasznie sie zmienilem fizycznie z chlopaka ktory z cialem nigdy nie mial klopotow jestem facetem ktory ma opone, 91 kg wagi i problem z kondycja .....ale od dwoch tygodni ide planem odchudzanie z bieganiem.pl i powoli zaczynam czuc to co kiedys mnie tak bardzo rajcowalo a o swoich wynikach zamierzam informowac caly swiat...niech wiedza ze powrocilem... a teraz sorki ze zanudzilem was troche ale od teraz zaczne juz tylko wpisywac swoje osiagniecia.....Pozdrawiam lukasz
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 19:04 przez lukasz1000, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

DZisiejsze wyjscie na trening
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A TO MOJ NOWY SPRZECIK!!!tylko ze obciera(zobaczymy co dalej)w tym samym rozmiarze mam ASICS GEL 4 i jest ok,,,wiec mysle ze problem jest w rozbieganiu.Zobaczymy
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam wczorajszy trening ok!!! 100PROC wykonania nawet ciut wiecej(jakos tak staram sie dorzucic min lub dwie wiecej)wczorajsza pogoda super ale jakby tak tetno troche wieksze..
Dyst.3km 440m
Czas23:09
Tempo 6;44
Puls SR.156
Puls MAX 168
A dzisiejszy trenig zaczety okolo godz 7.30 w wietrznej pogodzie, niewielkich opadach sniegu ,tez wykonany w 100% nawet troche ponad;)
Dyst.5km590m
Czas 36:22
Tempo 6:30
Puls Sr 150
Puls Max 160
A teraz mam pytanko czy wprowadzic juz jakies przebiezki bo z ta predkoscia narazie mizernie,,,,czy jeszcze jest na to czas no i nieraz tych minut malo w tym planie(lepiej jakies podokladac)czy tez spokojnie ale w systemaczynosci dokonczyc plan tak jak jest rozpisany?
viewtopic.php?f=28&t=32821&p=525598#p525598
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 14:24 przez lukasz1000, łącznie zmieniany 1 raz.
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Obrazek
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam,dzisiejszy trening rozpoczelem od 10 min rozciagania i rozgrzewki a konczac na rozciaganiu i cwiczeniach silowych(te cwiczenie mnie chyba bardziej mecza jak bieganie).Dodam ze trening w wiekszosci pod gorke a tempo poprawione(niewiele ale zawsze to progres)

Dyst-5km560m
Czas-33.54
Tempo-6.06/km
Sred.puls-158
Max.puls-171

Obrazek

lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

a to kilka fotek z dzisiejszego biegania
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

no i troszke z gorki
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

i znowu pod gorke,zapraszam do komentowania bloga....a tak wogole to narazie sie go ucze prowadzic i nie wszystko jeszcze wiem gdzie i co?Pozdrawiam
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Siemanko...dzisiejszy trening przeprowadzony w lekkim deszczu,ale o dziwo bardzo dobrze mi sie bieglo(chociaz na poczatku biegu czulem prawe kolano.....hmmmmm pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo),na dzisiejsze bieganko wybralem trase ktorej pierwsza polowka ciagnela sie przez las a druga standardowo asfaltem i o dziwo po raz pierwszy po przybiegnieciu do domciu zero zmeczenia,az zonka sie spytala czy ja dzisiaj czasem nie odpuscilem sobie........zostal mi jeszcze tylko trening w piatek i w sobote spowrotem do Holandii a tam mi sie biega o wiele wiele lepiej...tylko ze zas rozlaka z rodzinka;P pozdrawiam i zycze milego wieczorku

Dyst.5km420m
Czas 00:35:14
Sred.Puls 156
Max.puls 171
Tempo 6:30km/tu chcialbym wrescie zaczac robic postepy..

Obrazek
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Prosilbym aby ewentualne komentarze pisac tutaj
lukasz1000
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dostalem dzisiaj od zonki ksiazke Bieganie matoda Danielsa......Ona naprawde mnie wspiera.......i widze bardzo ciekawy plan dla siebie...a pozatym zapisalem sie na swoj pierwszy start 7 kwietnia Hengelo 10 km......dzieki maly 89 bo o tej imprezie dowiedzialem sie z twojego zdjecia gdzie w tle jest afisz tej imprezy;)
ODPOWIEDZ