Zuch dziewczyna!Kanas78 pisze: bo ja tak szybko z biegania nie zrezygnuję!

Moderator: infernal
Nie wiem Gryzzia, pewnie niebawem.. aż się boję sprawdzać, czy na rolkach też będą piszczele piszczały..Gryzzelda pisze:co tam bieganie i godziny na orbitreku, niedlugo bedzie mozna seon rolkowy otworzyc! Kiedy zaczynacie z Wolfikiem?
Merci. Podejście numer 2 do orto w przyszłym tygodniu.Arriba pisze:Kanas - trzymam mocno kciuki za dobrą i optymistyczną diagnozę. Ściskam
No, spróbowałaby Gryzzia nie dać znać, jakby była przejazdem w Polscerubin pisze:a ta drobna bokserka z sześciopakiem - to nie była przypadkiem nasza Julia-Gryzzelda? tak mi się jakoś pokojarzyło
Karolina, oczywiście nie umknęło mi Twoje 20 km na orbitreku))
Ale za to generalnie jesteś szczuplutka, ja pewnie jak bym urodziła dwójkę dzieci, to już do końca życia ważyłabym 120 kiloGryzzelda pisze:Rubin, moj szesciopak to stanie sie widoczny dopiero jak se oeracje plastyczna zrobie. Niestety dwukrotne zwiekszenie obwodu brzucha podczas ciazy pozytywnie wplynelo na ilosc skory w tym miejscu, ktora skutecznie maskuje moje postapy w budowaniu szesciopaka![]()
takze cichociemna jestem
Dzięki... niech Ci Bozia w czym tam chcesz wynagrodzikachita pisze:Kanas, będę w piątek u mojego ulubionego pana fizjo, zasięgnę języka, co robić w przypadku tej ciasnej powięzi (czy jak to się tam nazywa). Może coś ogólnego poradzi na odległość. Tymczasem czymaj się!
Gryzza, tego Ci nie życzę, ale jedno jest pewne: nie bolą na rowerzeGryzzelda pisze:Kanas, nawet nie wspominaj ze na rolkach piszczele tez moglyby bolec, bo ja wlasnie dzisiaj taki sobie plan uknulam, ze jesli mi moje nie przejda, to sie na rolki przezuce i bede wzdluz fiordu smigac