Mój błąd kup ekideny i przerób je wg instrukcjif.lamer pisze:protestuję!kruczek79 pisze:Kup Road Glove
to wątek o zenkach, kup ekideny!
Kalenji -TUNING
- kruczek79
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:07
- Życiówka w maratonie: 3:09:57
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie stać Cię na to.OLE12345 pisze:Jak mi wydziergasz Ekideny to z przyjmnością je kupie;]
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A więc 2 opcje :
1. Road glove + Eliofeet na zmianę. SAME ROAD GLOVE nie wchodzą w grę bo nie chce/nie mogę ograniczać kilometrażu.
2.Kupuję Skechers Go Run i w nich szlifuję technikę.
Ostatecznie za którą opcją się opowiadacie?
1. Road glove + Eliofeet na zmianę. SAME ROAD GLOVE nie wchodzą w grę bo nie chce/nie mogę ograniczać kilometrażu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kup Ekideny i je wyszlifuj; Twoja technika dostanie niesamowitego kopa; będziesz później wszystko szlifował.
To jest ciekawe; czytasz, czytasz, i wybierasz to co już wybrałeś. Potwierdźmy zatem wszyscy że dobrze wybrałeś.
To jest wątek o gościu który zeszlifował buty bo Mu takie jakie kupił nie pasowały; niby proste ... ale czy dla wszystkich?
To jest ciekawe; czytasz, czytasz, i wybierasz to co już wybrałeś. Potwierdźmy zatem wszyscy że dobrze wybrałeś.
To jest wątek o gościu który zeszlifował buty bo Mu takie jakie kupił nie pasowały; niby proste ... ale czy dla wszystkich?
-
- Zaprawiony W Bojach
To jest wątek "Kalenji -TUNING". Nie wydaje ci się, że twoje posty są nie na temat?OLE12345 pisze: A więc 2 opcje :
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
chciałabyś chciałaJurek z Lasu pisze:Kup Ekideny i je wyszlifuj; Twoja technika dostanie niesamowitego kopa; będziesz później wszystko szlifował.
-
- Zaprawiony W Bojach
Howgh Kalendziaki
Przedstawiam wam wersję beta ekiden 50 trail version. Sprawdzone na śniegu, lodzie, asfalcie, bruku. Nie ma poślizgu. Na asfalcie nie czuje się tych kosteczek. Polecam patent, bo jest dobry i tani
Przedstawiam wam wersję beta ekiden 50 trail version. Sprawdzone na śniegu, lodzie, asfalcie, bruku. Nie ma poślizgu. Na asfalcie nie czuje się tych kosteczek. Polecam patent, bo jest dobry i tani
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cała idea ma odnosić się do łapy psa czy kota, jak kto woli, czyli przyczepność i elastyczność zarazem. 4 pazury na ruchomych panelach. Nie pokazuj tego Pumie, bo skopiują i wypuszczą jako niebywałą rewolucję w 2014.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
A były jakieś próby przerabiania bucików ze stajni Mizuno? Mam troszkę wybiegane Mizuno Wave Mustang i puściłbym je pod skalpel
W innym wątku znalazłem: viewtopic.php?f=37&t=31435 , więc może jakoś pójdzie
W innym wątku znalazłem: viewtopic.php?f=37&t=31435 , więc może jakoś pójdzie
zgodnie z naturą!
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Dobra - dziś koło 22 miałem chwilę - więc rozpocząłem prace.
Oto pacjenci:
Mizuno Wave Mustang
Waga przed zmianami 331-339g bez wkładek (różnica 8 g między butami ).
Pierwszy etap - wyciąłem podeszwę do tego szarego plastyku:
Drugi etap: wziąłem się za dalsza rzeźbę:
Jakieś sugestie dalsze? W sensie czy zrywać z przodu te wszystkie ekstra gumy (na logikę oczywiścei tak - ale wolę się upewnić).
Waga po dotychczasowych zmianach - 250g (czyli but stracił ok 1/4 wagi).
ps. Mam dziwne myśli po dzisiejszej robocie. Biorę się za to w pokoju dziennym i żona coś zerka spod komputera. Mówi przy tym: "robisz to co ten facet zrobił?" Potem co chwilkę też lukała i jakieś uwagi miała. Zaczynam mnie męczyć, czy od razu mam ścigać Yacoola, że mi żonę bałamuci czy tez z ostrzeżeniem do niego biec, że moja żona chce biznes na większą skalę rozkręcić
Oto pacjenci:
Mizuno Wave Mustang
Waga przed zmianami 331-339g bez wkładek (różnica 8 g między butami ).
Pierwszy etap - wyciąłem podeszwę do tego szarego plastyku:
Drugi etap: wziąłem się za dalsza rzeźbę:
Jakieś sugestie dalsze? W sensie czy zrywać z przodu te wszystkie ekstra gumy (na logikę oczywiścei tak - ale wolę się upewnić).
Waga po dotychczasowych zmianach - 250g (czyli but stracił ok 1/4 wagi).
ps. Mam dziwne myśli po dzisiejszej robocie. Biorę się za to w pokoju dziennym i żona coś zerka spod komputera. Mówi przy tym: "robisz to co ten facet zrobił?" Potem co chwilkę też lukała i jakieś uwagi miała. Zaczynam mnie męczyć, czy od razu mam ścigać Yacoola, że mi żonę bałamuci czy tez z ostrzeżeniem do niego biec, że moja żona chce biznes na większą skalę rozkręcić
zgodnie z naturą!
-
- Zaprawiony W Bojach
Wygląda to tak jakbyś zaczął i nie skończył; wg mnie to dopiero początek roboty. Cierpliwości ci życzę. Co do żonki to się nie przejmuj. Jak kocha ... to zostanie, jak nie ... sam będziesz sobie zupę gotował.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
oczywiście, że początek - ale wolę się podpytać w trakcie niż na koniec obudzić się z ręką w nocniku w wątku o Mizuno - mi rad poudzielał sławetny innowator - więc jak tylko czas pozwoli to na dniach wszystko zrobię.
zgodnie z naturą!
-
- Rozgrzewający Się
jaka jest zywotnosc kalenji 50 po tuningu?
yacool, myslales o tym zeby zczac oficjalnie produkowac takie buty? pan Suzuki tez zaczynal od domowych przerobek dla znajomych (rowerow na motorowery),a chetnie bym zobaczyl w sklepie, i pewnie nie tylko ja, polska konkurencje dla minimusow czy fivefingersow za 5 stow
yacool, myslales o tym zeby zczac oficjalnie produkowac takie buty? pan Suzuki tez zaczynal od domowych przerobek dla znajomych (rowerow na motorowery),a chetnie bym zobaczyl w sklepie, i pewnie nie tylko ja, polska konkurencje dla minimusow czy fivefingersow za 5 stow
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Ta, też to sugerowałem.Tymek Sapa pisze:jaka jest zywotnosc kalenji 50 po tuningu?
-
- Zaprawiony W Bojach
Taki biznes jest z góry skazany na porażkę. To jest dziedzina z konkretnymi korporacjami z miliardowymi budżetami. Luki w branży trzeba szukać gdzie indziej. Buty to 100% wtopa. Lepiej niech zostanie amatorski DIY i ta satysfakcja z utarcia nosa największymyacool, myslales o tym zeby zczac oficjalnie produkowac takie buty? pan Suzuki tez zaczynal od domowych przerobek dla znajomych (rowerow na motorowery),a chetnie bym zobaczyl w sklepie, i pewnie nie tylko ja, polska konkurencje dla minimusow czy fivefingersow za 5 stow