no i mialem nie biegac, ale jednak costam biegalem - moze cos skrobne do treningu, a moze nie ?
generalnie zastanawiam sie nawet czy nie wystartowac w serii malopolskich biegow gorskich, choc dystanse ok 10 km to kapke malo dla mnie, ale moze jednak sie skusze
w zimie biegalem w speedcrosach z membrana, czasem w fastrailach, jak bylo bardziej ubite
ps: tak bedzie szybciej
pod koniec zimy zaliczylem jeszcze bieg na chelm w myslenicach, to jeszcze nie bylo to, jeszcze mnie po chorobie trzymalo (to wogole byl jakis kosmos, bo ok 10 dni bylem wylaczony z zycia, a potem ze 2 miesiace dochodzilem do formy z przed choroby ;( )
udalo sie wdrapac na pudlo kategorii, ale tylko dlatego ze 3 open nie byla klasyfikowana w kategoriach wlasnie
1 uliczny bieg gorski w nowym targu
2 open
bylo naprawde max kilkanascie metrow straty do 1-ki, ale po fakcie latwo gdybac...
bieg sokola 2013
3 open (kumpel z ktorym bieglem - 5 open) i po tym biegu naprawde stwierdzilem ze chce sprobowac pobiegac w lecie, bieg mi pokazal ze jak juz cos to trudniejsze biegi, bardziej techniczne, z trudnymi podbiegami i trudnymi zbiegami (na szybkich zbiegach calkowicie sie gubie i duzo trace) - za rok pewno marduła
(jeden z kumpli z ktorymi czasem trenuje byl 2-gi w swojej kategorii na mardule)