Komentarz do artykułu Razem biec przez życie
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Razem biec przez życie
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wspólna pasja,wszystko fajnie,tylko jakoś nie widzi mi się pranie rzeczy treningowych-pralka by lewo zipiała....

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
http://www.pzla.pl/index.php?_a=1&kat_id=4&_id=6355
Kiedy ten wywiad był robiony? Bo i ile mi wiadomo Olga jest już w wojsku od sześciu miesięcy(reprezentowała wojsko w Paryżu na 20km), a w wywiadzie jest napisane że jest w trakcie podpisywania kontraktu...?
Kiedy ten wywiad był robiony? Bo i ile mi wiadomo Olga jest już w wojsku od sześciu miesięcy(reprezentowała wojsko w Paryżu na 20km), a w wywiadzie jest napisane że jest w trakcie podpisywania kontraktu...?
Żyje po to, by biegać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Martyna jest praktyczna.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Napisałbym żartobliwie, że Martyna przynajmniej wie gdzie jest jej miejsce, ale nie zrobię tego, bo mi ktoś wytknie szowinizm i potraktuje to zbyt serio, ooo nie, nie napiszę tegoAniad1312 pisze:Martyna, uczucia...pasja...trzymanie się za ręce....a Ty o pralce...romantyczne to jak kilo gwoździ...Martyna_K pisze:Wspólna pasja,wszystko fajnie,tylko jakoś nie widzi mi się pranie rzeczy treningowych-pralka by lewo zipiała....![]()

- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Wiesz Sylw3q,jak to mówią- mężczyzna,który twierdzi,że miejsce kobiety jest w kuchni/przy pralce, nie wie,co zrobić z nią w sypialni...

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54min
Panie Krzysztofie zamiast tracić energię na domysły i szukanie błędów u innych, należałoby najpierw zajrzeć na swoje „podwórko”. Polecam szczególnie ten artykuł:
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... &code=2334
Innym potrafi Pan wytknąć najmniejszy błąd literowy, a u siebie nie widzi „oceanu” pomyłek. Trochę więcej pokory !!! Podejrzenie o plagiat bardzo mnie dotknęło i poczułem się w obowiązku, by odpowiedzieć na bezpodstawne oszczerstwa.
Kiedy Olga startowała w Wojskowych ME, była podczas szkolenia w Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych. Była już po przysiędze, więc mogła reprezentować Wojsko Polskie, szkolenie się zakończyło i teraz nie jest w wojsku, tylko w trakcie podpisywania papierów.
A materiał o Pawle i Oldze został zrobiony pod koniec lutego, kiedy byli na obozie w Portugalii.
P.S. Następnym razem proszę sprawdzić u źródła. Domysły i oskarżenia mogą zrobić wiele krzywdy. Zresztą Pan sam najlepiej o tym wie. Jak widać niestety ta niemiła przygoda niczego Pana nie nauczyła.
Pozdrawiam
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... &code=2334
Innym potrafi Pan wytknąć najmniejszy błąd literowy, a u siebie nie widzi „oceanu” pomyłek. Trochę więcej pokory !!! Podejrzenie o plagiat bardzo mnie dotknęło i poczułem się w obowiązku, by odpowiedzieć na bezpodstawne oszczerstwa.
Kiedy Olga startowała w Wojskowych ME, była podczas szkolenia w Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych. Była już po przysiędze, więc mogła reprezentować Wojsko Polskie, szkolenie się zakończyło i teraz nie jest w wojsku, tylko w trakcie podpisywania papierów.
A materiał o Pawle i Oldze został zrobiony pod koniec lutego, kiedy byli na obozie w Portugalii.
P.S. Następnym razem proszę sprawdzić u źródła. Domysły i oskarżenia mogą zrobić wiele krzywdy. Zresztą Pan sam najlepiej o tym wie. Jak widać niestety ta niemiła przygoda niczego Pana nie nauczyła.
Pozdrawiam
BIEGAM BO LUBIĘ TORUŃ / BRZOZA BIEGA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
http://www.wbiegu24.pl/index.php?option ... Itemid=483
Mario czy ja wytykam tu komuś błąd, chodzi o aktualizacje wywiadu, który uważałem był robiony z pół roku temu
Dziękuję za wyjaśnienie, szkoda że nie było to wspomniane w wywiadzie..
W poszukiwaniu informacji doszukałem się zwyczajnie wywiadu na innym portalu z bardzo podobnym zestawem pytań..
Przepraszam zatem panie Mariuszu i mój wpis w tym temacie się kończy
Co do mnie, miałem wywiad jeszcze z Janickim którego nikt jak dotąd jeszcze nie przedstawił-uważam że warto byłoby o nim coś wiedzieć. Ale są kwestie moralne dla których Jarek prosił jednak o niepublikowanie wywiadu...Tak więc wywiad z Pawłem Szymanderą był ostatnim.
Pozdrawiam serdecznie
Mario czy ja wytykam tu komuś błąd, chodzi o aktualizacje wywiadu, który uważałem był robiony z pół roku temu
Dziękuję za wyjaśnienie, szkoda że nie było to wspomniane w wywiadzie..
W poszukiwaniu informacji doszukałem się zwyczajnie wywiadu na innym portalu z bardzo podobnym zestawem pytań..
Przepraszam zatem panie Mariuszu i mój wpis w tym temacie się kończy
Co do mnie, miałem wywiad jeszcze z Janickim którego nikt jak dotąd jeszcze nie przedstawił-uważam że warto byłoby o nim coś wiedzieć. Ale są kwestie moralne dla których Jarek prosił jednak o niepublikowanie wywiadu...Tak więc wywiad z Pawłem Szymanderą był ostatnim.
Pozdrawiam serdecznie
Żyje po to, by biegać
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Martyn_Ka uspokój się, bo rodzice, jak się dowiedzą co ty za świństwa tu wypisujeszMartyna_K pisze:Wiesz Sylw3q,jak to mówią- mężczyzna,który twierdzi,że miejsce kobiety jest w kuchni/przy pralce, nie wie,co zrobić z nią w sypialni...![]()

Albo jeszcze gorzej, znajdą ci jakiegoś miłego narzeczonego...

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Dziewczęta teraz są strasznie wyemancypowane, żeby chociaż pozory zachowała...Aniad1312 pisze:Miły, niemiły...przecież jak widać, nie to jest dla Martyny najważniejszezoltar7 pisze:Albo jeszcze gorzej, znajdą ci jakiegoś miłego narzeczonego...![]()

Temu się darzy, kto dobrze waży.